Corsair H100 için hangi kontrolcü alınmalı?

Onur7777

Zeptopat
Katılım
10 Nisan 2024
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Corsair H100 sıvı soğutucu aldım almaz olaydım. Anakartım ASUS Prime 450mk II ARGB desteklemiyor, üstünde 2 tane 4 pin girişi var. Birinde pompa diğerinde fanlar takılı. ARGB'leri takacak bir yer yok, ışıksız kullanıyorum tek renk de olsa şu ışıkları yakacak bir kontrolcü var mı? 2 tane ürün aldım 2'si de olmadı. Buna uygun bir kontrolcü var mı şu dünyada? Şu olur eminim biliyorum dediğiniz ürünü gönderin direk alacağım.

Deep Cool Converter 5V ADD-RGB - 12V RGB Dönüştürme Merkezi

Bu ürün olur mu?

Merhaba Corsair H100 sıvı soğutucu aldım. Anakartım ASUS Prime 450mk II ARGB desteklemiyor, üstünde 2 tane 4 pin girişi var. Birinde pompa diğerinde fanlar takılı. ARGB'leri takacak bir yer yok.
ÇÖZÜM:
Bu konuyla ilgi hiçbir yerde doğru dürüst bilgi verilmemiş benim durumum da olanlara en net açıklamayı yapıyorum yılllarca bana dua edeceksiniz. Zalman Z-Sync kontolcüsünü alıyorsunuz başka hiçbiri olmuyor biraz pahalı ama ışık istiyorsanız yapacak bir şey yok. Cihazın bir ucunu anakart üzerindeki USB girişine takıyorsunuz diğer ucunu Power'daki SSD taktığınız kabloya takıyorsunuz pompa ve fanların ışıkları ortası boşluk olan 3pin çoklayıcı kabloyu cihaza takıyorsunuz. Direk ışıklar yanıyor. Daha sonra Zalman'ın sitesinden renkleri değiştirebileceğiniz programı indirip kuruyorsunuz oradan renk kontrolü yapabiliyorsunuz 11 tane farklı renk var yeter bence. Hayır dualarınızı eksik etmeyiniz. Hadi gittim ben...
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı