Corsair H100I RGB Platinum ile MSI Mystic Light RGB kontrol sorunu

LeventCM

Centipat
Katılım
20 Nisan 2020
Mesajlar
1
Merhabalar MSI gungnır 100 kasasını kullanıyorum kasanın fanlarını (kasanın kendi 3 LED'siz ön fan +1 RGB egzos fan) kontrol etmek üzere fanların voltajlarını ve LED'ini Dragon Center'dan kontrol edebiliyorum kasanın kendi fanları MSI LED kontrolcüsüne bağlı.

Corsair olanları ise sadece iCUE üzerinden edebiliyorum.
Corsair olanlar, sıvı soğutmanın içinden çıkan kablolarla birbirine bağlı, onlardan ayırıp MSI'ın kontrolcüsüne bağlamak istediğimde ise pinler farklı olduğu için uymuyor, jcorsair pin girişine takmak istediğimde ise yine uymuyor çünkü sıvı soğutmanın fanlarının pinleri 4 pin jcorsair girişi 3 pin.

Sorunum MSI Dragon Center tüm sistemde ki (MSI ekran kartı, MSI RGB kontrolcüsüne bağlı LED'ler ve anakartın LED'i) LED'leri görmesine ve senkronize edebilmeme rağmen neden Corsair pinleri mystic Light'ta görünüyor ama senkronize olmuyor?
 

Dosya Ekleri

  • msi.png
    msi.png
    115,4 KB · Görüntüleme: 168
  • iclue.png
    iclue.png
    113 KB · Görüntüleme: 118
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı