Yine bu fiyatlardan uyguna getirtirim o sorun olmaz. Yani 50 TL vs ürün başı uygunluğu olur. Ram'lar daha bomba ama.
Burdan söyleyemem. Beyin darboğazı daha da arttırayım senin. @Drood
Hocam yapma kitledim şu an . Özel mesajda yok ki hay Allah . Dominator Platinum kokusu alıyorum . Hocam şimdi şöyle; hadi diğerlerini Amazon'dan alırım da ram ne acaba neden ucuz, çok mu beklenecek. Ben en geç 2 haftaya diziyorum parçalar gelir gelmez. Neyse yine de teşekkür ederim yoksa hakkaten kitliyorum Amazon'dan alayım geri iade vs. durumu olur falan ...
Bende Amazon'dan getirticem zaten yine. Öyle ne olduğu belirsiz yerlerden alışveriş yapmam ben. Bildiğimiz birşeyler var diyelim.
Ayrıca burnun iyi koku alıyormuş. @Drood
İsmim soyismim hepsi var daha ne diyeyim sana.
Hocam EVGA Classified demişsin de sanırım Ekran Kartı'ndan bahsediyorsun EVGA - Products - Graphics - GeForce 900 Series Family - GTX 980 Ti herhalde büyük bütçeli bir sistem kuracaksınız, GTX 980 Ti seçeceksiniz PSU'dan dolayı? Classified'i çok severim de şuradan birine Kingpin aldıramadım daha İsterseniz alabilirsiniz
Hocam EVGA Classified demişsin de sanırım Ekran Kartı'ndan bahsediyorsun EVGA - Products - Graphics - GeForce 900 Series Family - GTX 980 Ti herhalde büyük bütçeli bir sistem kuracaksınız, GTX 980 Ti seçeceksiniz PSU'dan dolayı? Classified'i çok severim de şuradan birine Kingpin aldıramadım daha İsterseniz alabilirsiniz