Corsair H110i Gtx vs H100i Gtx?

Ben ilk toplamaya karar verdiğimde limit 3500 TL idi ve Z97 toplayacaktım. Sonra bir baktım X99 toplamışım ve 4500 TL harcamışım. Şuan ki halini ve masrafı hiç sormayın. :D
Daha durmuyorum sürekli birşeyleri değiştirme yükseltme düşüncesindeyim. Allah kolaylık versin. :D :D
@Drood
Ben bu RAM'leri satıp Dominatör Platinium alacağım. H110'nu satıyorum custom sıvı soğutmaya geçiyorum. Ekran kartlarını sattım 980Tİ alacağım. Daha sayim mi? :D :D

450D Kasa ve H110i GTX kullanıyorum. Montaj esnasında hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.
İşte budur, teşekkürler ! :neşeli:

@Mehmet Emre BOŞÇA :D Aynen sizi arada görüyorum. İlk 750ti ile çıktınız yola sanırım hatta :p . Dominator Platinium çok hoş ya, benim de çok hoşuma gidiyor da, fiyatı Vengenace Lpx serisine göre daha pahalı :cry: .
İnanın sizi anlıyorum :D . Zaten bu 5820k yerini Broadwell-E'ye bırakır gibi 2016'da. Ben de değişirim yavaştan :LOL: .

Son düzenleme:
Değiştirmeyeceğim tek şey şuan işlemci. Yani 5820K yı bırakıp Broadwell-E geçmem. Aralarında ki fark çok az çünkü. Gereksiz bir değişim olur. Tabi aynı seviye için konuşuyorum. Evet 750Ti ile başlamıştım. :D
Bu arada Amazon'dan alacağın ürünleri bana listeler misin? @Drood

Son düzenleme:
Cevap için çok teşekkürler hocam :D . 450d olur gibi ya gayet şık kasa. Bakayım o duruma bir. Hocam ramlerle ilgili başlığınızı gördüm aslında ama malesef 3000 Mhz alacağım almışken, Oc yapacağım :D .
Sistemi 2k'da çalıştıracağım aslında çünkü aslında aynı sizin ilk haliniz gibiyim. Monitor almıyorum bütçe ve daha iyi bir sistem için. 32'' Led Tv ile kullanacağım 3-5 aylığına... :)

@KomandoEmre42 Teşekkürler, şu an nasıl bir beyin darboğazı yaşıyorum anlatamam :technopat:. Classified mı Sc mi, 2x4 mü 4x4 mü :D, Allahtan soğutucu seçimin halettim. Kasa kısmını sonraya saklıyorum 450d güzel gibi .

Edit: 2 ay sonra ram yetmeyip, ram için yollara düşmektense şimdiden 4x4 alayım öyleyse. Sağolun :) .
EVGA'lı bir şeylerin muhabbeti geçti de benim mi haberim yok? :D 4x4 3000 Mhz bulun eğer olursa, kafanız rahat olsun :p

Değiştirmeyeceğim tek şey şuan işlemci. Yani 5820K yı bırakıp Broadwell-E geçmem. Aralarında ki fark çok az çünkü. Gereksiz bir değişim olur. Tabi aynı seviye için konuşuyorum. Evet 750Ti ile başlamıştım. :D
Bu arada Amazon'dan alacağın ürünleri bana listeler misin? @Drood

Evga Classified
H110i Gtx
Evga G2 850w
Corsair Vengenace Ddr4 4x4 3000Mhz

Tek seferde alacağım ki kargo biraz daha düşüyor :) .

@KomandoEmre42 Geçmez mi ? :D Evga bir yaşam biçimidir :LOL: .

Sen bana ulaş sana 1-2 iyiliğim dokunabilir. :D
PSU, RAM ve soğutucu için. :) @Drood
Teşekkür ederim hocam ancak bu ürünleri uzun zamandır araştırıp fiyat takibi yapıyorum. Dün bir anda indirimler geldi, şu an dip fiyattalar hepsi :D bugün siparişleri geçeceğim. Soğutucunun Gtx serisi, Ram'in 3000 olması lazım. Tek çekincem Classified'a gerek var mı yok mu konusunda . Ona da şimdi biraz daha bakınayım :) .

Çok acelen olmasa sana biraz daha indirimli alabilirdim. :) @Drood
Ah şimdi anladım demin yanlış anlamışım, kusura bakmayın. Hocam acelem yok, hatta şimdi alsam bile ürünler elime 10 güne anca gelir ancak beklemediğim şekilde indirime girdi hepsi, kuvvetle muhtemel 1-2 güne tekrar 30-40 dolar artar. O yüzden bugün alıyorum. Teşekkür ederim yine de :).

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı