Corsair H150 alınır mı?

letranger

Megapat
Daha fazla  
Selamlar. Ryzen 5700x3D işlemcim var. İleride yeni çıkacak olan 3D işlemcilere geçebilirim. Corsair H150 yeterli olur mu? Genel olrak önerir misiniz? Çok tercih edilen bir soğutucu sanırım.

Yeterli olacaktır. 3 Fanlı. AMD bir de voltaj ayarı ile güzel bir performans için tuning yaparsanız hem ısınmaz hem de tam yükte iyi performans veriyorlar. Yapmadan da AMD Boost ayarları ile kendi overclock yapıyor güzel verim alınıyor.

Selamlar. Ryzen 5700x3D işlemcim var. İleride yeni çıkacak olan 3D işlemcilere geçebilirim. Corsair H150 yeterli olur mu? Genel olrak önerir misiniz? Çok tercih edilen bir soğutucu sanırım.

Evet kasa konusu da önemli arkadaşın dediği gibi montaj edilemiyor ise alınca dışarda kalır

Kasanıza sığar mı ona bakın almadan önce mutlaka. performansına göre fiyatı biraz pahalı ama marka alınca bu durum normal
Marka takıntım yok ama kaliteli olsun isterim. Şu iyidir dediğiniz seçenek varsa ona da yönelebilirim. Cooler mastet Td500 kasa var. Büyükçe bir şey. Sığar diye düşünüyorum.

bu kasa önde 360mm soğutucu destekler ama zaten orada kasa fanlarınız var.
üstte ise 240 destekliyor.

Radiator Support - Top240mm

240 sıvı soğutma ile hava soğutmalar arasında fark azdır.
Sıvı istiyorsanız, marka değil performansa bakarım diyorsanız şunu öneririm.

ENERMAX LIQMAXFLO ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF240T-ARGB)​

bu kasa önde 360mm soğutucu destekler ama zaten orada kasa fanlarınız var.
üstte ise 240 destekliyor.

Radiator Support - Top240mm

240 sıvı soğutma ile hava soğutmalar arasında fark azdır.
Sıvı istiyorsanız, marka değil performansa bakarım diyorsanız şunu öneririm.

ENERMAX LIQMAXFLO ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF240T-ARGB)​

360 mm destekliyormuş. Meaajinizi sonradan gördüm. Corsair alacaktım amazondaki satıcının kötü yorumları vardı almadım. O ara bakınırken deepcool'un ls720 s modelini gördüm. Fiyat da yorumlar da iyiydi. Sinerji'den onu aldım. Sonradan gördüğüm yorumlarda da pompasının sesli calıştığını okudum canım sıkıldı. Ürün bugun geldi. Açmadan iade mi etsem kararsızım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı