Corsair H150 RGB 2300 TL'ye alınır mı?

ltcolbaron41

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar kutu içerigi tami az kullanılmış igarantisi yeni bitmiş Corsair H150 RGB360 alınır mı? Fiyatı 2300.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcı güvenilir bir kişi sorun olursa iade de alırım dedi İstanbul'da zaten en kotu zorla iade ederiz 😂 çabuk sıkılıyorum bir iki ay sonra değiştirmek istediğimde aynı fiyata satabileyim yeter bana.

H serisi biraz sorunlu hocam. Benim 240mm olan 2 seneyi doldurmadna bozulmuştu. Aldıktan sonra 1 2 ay sonra bozulmayacağını garanti edemezler. BOşa gider paranız. Pahalı.

Sıvı soğutma da ne bileyim sıkılıyorum dfeğiştiriyorum denecek öyle on kere 20 kere tak çıkar yapılacak çocuk oyuncağı dğeil.

H serisi biraz sorunlu hocam. Benim 240mm olan 2 seneyi doldurmadna bozulmuştu. Aldıktan sonra 1 2 ay sonra bozulmayacağını garanti edemezler. BOşa gider paranız. Pahalı.

Sıvı soğutma da ne bileyim sıkılıyorum dfeğiştiriyorum denecek öyle on kere 20 kere tak çıkar yapılacak çocuk oyuncağı dğeil.
Hocam nesi bozulmuştu pompa mi

Hocam nesi bozulmuştu pompa mi
Evet hocam Pompa'da sorun yaşadım ve garanti bitimine 1 ay kala denk geldiği için şanslıyım. Corsair'in giriş seviyesi bir sıvı soğutması. Bu nedenle de biraz daha ömrü ve kalitesi düşük diyebilirim. işte bu açığı da tatlı pompa RGB'si ve temiz görüntüsüyle kapatıyor :D Bozulan bir ürünü de kardeşinizin bile geri alıp paranızı geri vereceğini sanmam. Sonuçta siz bozdunuz neden size çatır çatır yediği 2300 TL'yi geri versin?

Evet hocam Pompa'da sorun yaşadım ve garanti bitimine 1 ay kala denk geldiği için şanslıyım. Corsair'in giriş seviyesi bir sıvı soğutması. Bu nedenle de biraz daha ömrü ve kalitesi düşük diyebilirim. İşte bu açığı da tatlı pompa RGB'si ve temiz görüntüsüyle kapatıyor :D bozulan bir ürünü de kardeşinizin bile geri alıp paranızı geri vereceğini sanmam. Sonuçta siz bozdunuz neden size çatır çatır yediği 2300 TL'yi geri versin?

Hocam evet haklısın garantili ürün almak lazım almayayım o zaman. DeepCool LS720 vardı 2024 11. ay tarihli faturalı ona yonelecegim.

Almadim hocam DeepCool LT720 aldım sifir ayarinda garantili.
🥹🥹

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı