Corsair H150 RGB 360mm sıvı soğutma alınır mı?

Yani uygun fiyat ve güzel performans olarak çoğu incelediğim konuda başarılı bir marka ve seri. Sıvı soğutucu corsairde tercih ediliyor. Peki bunların ses durumu nedir efendim. Ve kurulumu hangisinin kolay arctic tek soket olduğu için daha kolay deniliyor.
Kurulumlari hakkinds bilgim yok ama arcticler oldukca sessiz calisiyor. Sogutma olarakta en iyi sivi sogutmalardan birisi. Radyatorunuze uyuyorsa eger alin gecin. Uymuyorsa enermax tercih edilebilie corsair yerine.

Kurulumlari hakkinds bilgim yok ama arcticler oldukca sessiz calisiyor. Sogutma olarakta en iyi sivi sogutmalardan birisi. Radyatorunuze uyuyorsa eger alin gecin. Uymuyorsa enermax tercih edilebilie corsair yerine.

Anladım hocam kasa corsair 5000x almayı düşünüyorum uyması lazım umarım da uyar 😃

Arcticlerin radyator destegi farklı hocam her 360mm destekleyen kasaya uymuyor yanlis bilmiyorsam maalesef. Destekledigine emin olmamız lazım.
Anladım efendim onuda araştırırız öyle hallederiz. İlginiz için çok teşekkür ederim Allah'a emanet olun.
Herkese çok teşekkür ederim hayırlı bayramlar 🤗🍬

Merhaba herkesin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Corsair H150 RGB 360mm sıvı soğutucu alınır mı? Yeni sistem için alacağım. Ryzen 7 7700X ile kullanmayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Yaklaşık bir buçuk yıldır bu sıvı soğutucuyu Ryzen 5 7600X işlemcim ile kullanıyorum 1 yıl boyunca termal macuna elimi sürmedim ve en zorlu oyunlarda bile 65 70 derecelerde gezdi işlemci. Fanları da sessiz rahatsız etmiyor RGB olarak da çok güzel bir ışıklandırması var. 7700X ile nasıl bir performans sunar bilemiyorum üzeceğini sanmam ama ben 7600X ile H150'den çok memnunum.

Yaklaşık bir buçuk yıldır bu sıvı soğutucuyu Ryzen 5 7600X işlemcim ile kullanıyorum 1 yıl boyunca termal macuna elimi sürmedim ve en zorlu oyunlarda bile 65 70 derecelerde gezdi işlemci. Fanları da sessiz rahatsız etmiyor RGB olarak da çok güzel bir ışıklandırması var. 7700X ile nasıl bir performans sunar bilemiyorum üzeceğini sanmam ama ben 7600X ile H150'den çok memnunum.
Cevabınız için teşekkür ederim. Corsair nautilus rs 360mm argb aldım bugün geldi. Corsair 5000x kasa ve ryzen 7 7800x3d aldım bununla deneyeceğim inşallah. Tekrardan teşekkür ederim. 🤗

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı