egesskeetit
Hectopat
Daha fazla
Selamlar,
Anlık olarak topluyor olduğum kasam için sıvı soğutucu alacağım ve bu ikisi arasında kaldım.
Fiyatları şu an neredeyse aynı, Corsair tabii ki marka değeri olarak güven veriyor fakat Arctic'i forumlarda inanılmaz fazla övüyorlar.
3-5 derece az çalışmasındansa daha kaliteli olmasını ve şık gözükmesini tercih ederim.
Desteklerinizi rica ediyorum, şimdiden teşekkürler.
www.akakce.com
Bu arada TR pazarında fiyatları aynı fakat yurt dışında Corsair 50-60$ daha pahalıya satılıyor.
Anlık olarak topluyor olduğum kasam için sıvı soğutucu alacağım ve bu ikisi arasında kaldım.
Fiyatları şu an neredeyse aynı, Corsair tabii ki marka değeri olarak güven veriyor fakat Arctic'i forumlarda inanılmaz fazla övüyorlar.
3-5 derece az çalışmasındansa daha kaliteli olmasını ve şık gözükmesini tercih ederim.
Desteklerinizi rica ediyorum, şimdiden teşekkürler.
Corsair H150i Elite Capellix XT CW-9060070-WW 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucusu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair H150i Elite Capellix XT CW-9060070-WW 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucusu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair H150i Elite Capellix XT CW-9060070-WW 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucusu özelliklerini incele, 6.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu arada TR pazarında fiyatları aynı fakat yurt dışında Corsair 50-60$ daha pahalıya satılıyor.