Corsair H80i V2 radyatör temizliği nasıl yapılır?

Mondy crush

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, kullanmış olduğum sıvı soğutucunun radyatör kısmı temizlenmesi gerekiyor, üstünden tozları aldım fakat aralarında olan tozlardan nasıl arındırabilirim?
Corsair H80i V2 modeli.

Bir üfleme makinesi, bir tane dış fırçası (ince telli) olandan, kasaya vidaladığın taraf temiz olan kısım olması lazım içine bakan kısım daha fazla tozlu pis kısım o kısmı yavaş yavaş kavisli şekilde diş fırçasıyla temizliyorsun arada üfleme makinesiyle üst kısımdan üfflüyosun bu kadar. 3 gün önce böyle temizledim gençleştim resmen.

Bir üfleme makinesi, bir tane dış fırçası (ince telli) olandan, kasaya vidaladığın taraf temiz olan kısım olması lazım içine bakan kısım daha fazla tozlu pis kısım o kısmı yavaş yavaş kavisli şekilde diş fırçasıyla temizliyorsun arada üfleme makinesiyle üst kısımdan üfflüyosun bu kadar. 3 gün önce böyle temizledim
Sıvı ile temizlenmesi sorun oluşturur mu ?

Bir üfleme makinesi, bir tane dış fırçası (ince telli) olandan, kasaya vidaladığın taraf temiz olan kısım olması lazım içine bakan kısım daha fazla tozlu pis kısım o kısmı yavaş yavaş kavisli şekilde diş fırçasıyla temizliyorsun arada üfleme makinesiyle üst kısımdan üfflüyosun bu kadar. 3 gün önce böyle temizledim gençleştim resmen.
Şuanda o şekilde deniyorum ama sonuç alamıyorum.

Sıvı ile temizlenmesi sorun oluşturur mu?

Şu anda o şekilde deniyorum ama sonuç alamıyorum.

Sıvıyla ben denemedim ne olur ne olmaz kaş yapalım derken göz çıkarmayalım diye, fırçayı diş fırçalar gibi bir sağa bir sola değil içine sokup kiri çıkarma tarzında yaptığımda bende çıkmıştı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı