Corsair HD120 RGB Fanları Anakarttan Kontrol Etmek

ismet_10

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Corsair HD120 RGB fan aldım paket şeklinde. 3 fan, 1 adet HUB ve 1 adet kontrolcü var paketin içinde. Şimdi benim amacım aslında fanların renklerini anakartımın üzerinden kontrol etmek. Kullandığım anakart Gigabyte Z370 AORUS Ultra Gaming. Paketin içinden çıkan kontrolcü ile renkler kontrol edilebiliyor ama stok renkler kullanılabiliyor sadece. Renkleri anakartın sağladığı program üzerinden kontrol etmem mümkün mü acaba? App Center programına bağlı RGB Fusion programı var. Anakartın RGB renkleri kontrol etmek için. Aynı program üzerinden RGB fanları nasıl kontrol edebilirim? Kutu içeriği ve anakartımın özelliklerini gösteren resim ekledim.
Screenshot_3.png
Screenshot_4.png

Arkadaşlar linkteki üründen alsam,yapabilir miyim sıkıntısız.
Akasa Anakart RGB LED Port Çoklayıcı Kablo 1 Giriş 4 Çıkış (AK-CBLD02-10BK)

Son düzenleme:
Anakartımda sadece 1 tane PWM fan girişi kaldı. Paket içinde fan için 4 pin çoklayıcı geliyor mu? Ya da başka bir yolu var mı?
Az önce ürünü kargodan teslim aldım. İçinden fan çoklayıcı çıkmıyor. Molex çıkışlı çoklayıcı istemiyorum. PSU dan tam devir güç alacağı için ses problemi olacak.
4 Port Fan Çoklayıcı Y Pwm 4353p Splitter 4 Pin Cpu 12v Switch Po - n11.com

Bu ürünün siparişini verdim. 4 pin çıkışlı çoklayıcı. anakartın pin çıkışında ısınma olur mu? Tek bir çıkış yerinden 3 fan paylaşacak.
Anakartım Asus TUF B450M PLUS GAMING
Bu ürün benim işimi görür mü?

Son düzenleme:
Anakartımda sadece 1 tane PWM fan girişi kaldı. Paket içinde fan için 4 pin çoklayıcı geliyor mu? Ya da başka bir yolu var mı?
Az önce ürünü kargodan teslim aldım. İçinden fan çoklayıcı çıkmıyor. Molex çıkışlı çoklayıcı istemiyorum. PSU dan tam devir güç alacağı için ses problemi olacak.
4 Port Fan Çoklayıcı Y Pwm 4353p Splitter 4 Pin Cpu 12v Switch Po - n11.com

Bu ürünün siparişini verdim. 4 pin çıkışlı çoklayıcı. anakartın pin çıkışında ısınma olur mu? Tek bir çıkış yerinden 3 fan paylaşacak.
Anakartım Asus TUF B450M PLUS GAMING
Bu ürün benim işimi görür mü?
Ürün nasıl güzel mi, memnun musunuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı