Corsair HS-35'den Rampage Drop Plus'a geçiş

Xenithral

Hectopat
Katılım
23 Aralık 2019
Mesajlar
1.217
Makaleler
1
Çözümler
6
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5600 4.65GHz PBO
MOBO: ASUS B450M DRAGON
GPU: PALIT RTX 3060
DISPLAY: AOC 25G3ZM 240Hz 0.5Ms AH-VA
Cinsiyet
Erkek
Selamlar, Corsair HS-35'i Corsair Spec Delta ile kullanıyorum ve ön kısımdaki combo jack girişine bağlı. Birisiyle herhangi bir Platform'da konuşurken, konuştuğum kişinin sesini %100 yani olması gerektiği gibi bırakırsam ses geri ona sekiyor, %70 civarında kullanmak zorunda kalıyorum. Ayrıca Spotify'dan şarkı dinleme, YouTube'dan video izleme gibi şeyler yaparken de %30-40 civarlarını geçmemesi gerekiyor. Böyle saçma bir problemle karşı karşıyayım. Kulak pedlerinden olduğunu düşünmüyorum çünkü mikrofonu kulaklığın tuşu üzerinden kapatsam bile belirli bir sesi geçince karşı tarafa gidiyor ses. Bu sorun bu kulaklığı kullanan herkeste var bu sebepten dolayı Rampage Drop Plus'a geçmeyi düşünüyorum, HS-35'in mikrofon kalitesi ve ses kalitesini aşırı beğendim ancak böyle bir sorundan ötürü değiştirme zorunluluğundayım. Değer mi sizce verilen para? HS-35'i satıp üstüne yaklaşık 150TL ekleyeceğim. (Drop Plus'ı Cloud II ile karşılaştırıyorlar)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
-Evet devam ediyor. @Shuriken

1.0- Combo Jack bir kulaklık olduğundan dolayı dönüştürücü kullanıp kalitesini düşürmek istemediğim için Corsair Spec Delta RGB kasamın ön tarafındaki Combo Jack girişine taktım. Ancak kulaklığın mikrofonunu kapatsam veya çıkartsam dahi birisiyle çağrı esnasında video/müzik sesini %30'dan yukarı çıkartınca karşıya ses gidiyor. Hatta karşı tarafın sesini kısmak zorunda kalıyorum çünkü kısmazsam sesi yankılanıyor.
1.1- Mikrofondan feragat edip anakartın arkasındaki kulaklık/hoparlör kısmına kulaklığı takınca "Stereo karışımı" kapalı olsa dahi karşıya masaüstü sesim gidiyor :)

Şunu da ekleyeyim;

DuKabel kaliteli midir? Sormamın nedeni ses kalitesi kaybı yaşamak istemiyorum. (HS-35'in yanında gelen 2in1 dönüştürücü aşırı kalitesiz, bass'lar patlıyor.) DuKabel'den farklı olarak UGREEN dönüştürücü var fakat 125tl, yani biraz tuzlu. Bununla arasında hissedebileceğim fark olur mu acaba?


1590217610366.png


*Bahsettiğim UGREEN dönüştürücü;

1590218174143.png
 
Son düzenleme:
DuKabel marka dönüştürücüyü bende almayı düşünüyorum, siz aldınızmı nasıl iyimi, ugreen çoklayıcı almıştım bozuk geldi geri iade ettim
 

Yeni konular

Geri
Yukarı