HS 50 ve HS60'ın olduğu bir seride, böyle bir çürük elma olması tabii ki şaşırmaya açık bir durum.Cidden o kadar kötü mü? Çok şaşrıdım doğrusu.
HS 50 ve HS60'ın olduğu bir seride, böyle bir çürük elma olması tabii ki şaşırmaya açık bir durum.Cidden o kadar kötü mü? Çok şaşrıdım doğrusu.
Cidden o kadar kötü mü? Çok şaşırdım doğrusu.
Bu kulaklığın en büyük ve yaygın problemi kırılması. Arkadaşımda da vardı, çat diye kırıldı diyordu. Corsair RMA ile iletişime geçti, yenisini yollamışlardı.Cidden o kadar kötü mü? Çok şaşrıdım doğrusu.
Kötü baya ses iyi vermiyor kendi kendi 1 yıl olmadan kırıldı zaten ses butonuda bozuldu mikrofonu aşırı kötü.Cidden o kadar kötü mü? Çok şaşrıdım doğrusu.
Bana yollamadılarBu kulaklığın en büyük ve yaygın problemi kırılması. Arkadaşımda da vardı, çat diye kırıldı diyordu. Corsair RMA ile iletişime geçti, yenisini yollamışlardı.
Cidden o kadar kötü mü? Çok şaşrıdım doğrusu.
Şansınızı deneyin isterseniz.Bana yollamadılar.
Bu kulaklığın en büyük ve yaygın problemi kırılması. Arkadaşımda da vardı, çat diye kırıldı diyordu. Corsair RMA ile iletişime geçti, yenisini yollamışlardı.
Rma ile iletişime geçtim bize yollayın dediler kod vermediler pahalıydı 40 Euro muydu neydi kargo yaklaşık 20 gün süreceği içinde uğraşmadım.Corsair HS35 1 yıllık kullanım ve değişim süreci
Selamlar, bugün 1 yıllık HS35 kullanımı ile karşınızdayım. 1 yıl içerisinde başıma neler geldi kulaklığa neler oldu anlatacağım. İncelemeyi önceden yapmıştım sadece başıma gelenleri ve 1 yıllık kullanımı anlatacağım. Kulaklık ne durumda? Kulaklık hiç iyi durumda değil, kafa kısmı kırılmış...www.technopat.net
Hiç sormayın mikrofonu berbat S3 mikrofonu gibi. Ses çok cızırtı veriyor ve üstündeki bandı çok sıkıydı kırıldı kırılacak hiç memnun kalmadım. Corsair'i çok severim her zaman ilk 3 tercihimden olur ama bu sefer memnun kalmadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.