Corsair HS35 249TL!

Cidden o kadar kötü mü? Çok şaşırdım doğrusu.

Kırılma, çatlama sorunlarının yanında mikrofonu da berbat ötesi olan bir kulaklıktır kendisi.

Cidden o kadar kötü mü? Çok şaşrıdım doğrusu.
Bu kulaklığın en büyük ve yaygın problemi kırılması. Arkadaşımda da vardı, çat diye kırıldı diyordu. Corsair RMA ile iletişime geçti, yenisini yollamışlardı.

Kötü baya ses iyi vermiyor kendi kendi 1 yıl olmadan kırıldı zaten ses butonuda bozuldu mikrofonu aşırı kötü.
Bu kulaklığın en büyük ve yaygın problemi kırılması. Arkadaşımda da vardı, çat diye kırıldı diyordu. Corsair RMA ile iletişime geçti, yenisini yollamışlardı.
Bana yollamadılar

Hiç sormayın mikrofonu berbat S3 mikrofonu gibi. Ses çok cızırtı veriyor ve üstündeki bandı çok sıkıydı kırıldı kırılacak hiç memnun kalmadım. Corsair'i çok severim her zaman ilk 3 tercihimden olur ama bu sefer memnun kalmadım.

Bana yollamadılar.
Şansınızı deneyin isterseniz.

Evet, o düşük bütçede birçok Gaming kulaklıkta vardı. Anker Strike 3 kulaklıktada aynı sorun var.

Rma ile iletişime geçtim bize yollayın dediler kod vermediler pahalıydı 40 Euro muydu neydi kargo yaklaşık 20 gün süreceği içinde uğraşmadım.

Hiç sormayın mikrofonu berbat S3 mikrofonu gibi. Ses çok cızırtı veriyor ve üstündeki bandı çok sıkıydı kırıldı kırılacak hiç memnun kalmadım. Corsair'i çok severim her zaman ilk 3 tercihimden olur ama bu sefer memnun kalmadım.

Anladım adınıza. Üzüldüm doğrusu. Bu fiyata alırdım belki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı