Yer
Tatvan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook Air M2 13"
Meslek
Basın Danışmanı
Arkadaşlar, Rampage SN-R7 Mesh Plus kullanıyorum. Mikrofonu cızırtılı ve Realtek onu hoparlör olarak görüyor. Ayrıca kafamı çok sıkıyor. Corsair kulaklık alınır mı?
Kafamı çok sıkar mı, mikrofonda sıkıntı çıkarır mı?

Alınmaz. Karşılaştırmasını yaptım, ikisini de kullanıyorum ve E900 Pro açık ara önde. HS35'in malzeme kalitesi ve mikrofon kalitesi berbat.

HS35 iyi bir kulaklık değil.
Almanızı öneririm, hem kafanızı sıkmaz hem de herhangi bir sorun yaşamazsınız. Kendim de kullanıyorum, inceleme konumu bırakayım:

Bence bu daha iyi bir seçim olur.
Hocam bu kafa sıkıyor mu diye google'a yazayım dedim technopattan birinin şikayeti varmış
sizce ne yapayım cüsseli biriyim normal birine göre kafam büyük sıkar mı?
Deri pedler istemiyorsak HS35 dışında geriye alınabilecek bir tek HyperX Cloud Stinger Core kalıyor değil mi?
Mersin sıcağında deri pek iyi olmaz gibi :D .
HS35 iyi bir kulaklık değil.
Almanızı öneririm, hem kafanızı sıkmaz hem de herhangi bir sorun yaşamazsınız. Kendim de kullanıyorum, inceleme konumu bırakayım:
O zaman bunu alıyorum eğer deri değilse ve kafa sıkmıyorsa.

Son düzenleme:
deri değilse ve kafa sıkmıyorsa.
Pedler deri yapıda ancak çok az terletiyor, önceden Rampage gibi kalitesiz firmaların kulaklıklarını kullandığım için net cevap verebilirim. Kafam büyük diyebileceğimiz boyutta ve hiç sıkmadı, zaten ayarlanabilir oluşu çok iyi bir artı. Alıp geç derim, bu fiyat bandında pek alternatif bulamazsın.

Pedler deri yapıda ancak çok az terletiyor, önceden Rampage gibi kalitesiz firmaların kulaklıklarını kullandığım için net cevap verebilirim. Kafam büyük diyebileceğimiz boyutta ve hiç sıkmadı, zaten ayarlanabilir oluşu çok iyi bir artı. Alıp geç derim, bu fiyat bandında pek alternatif bulamazsın.
Aldım. Öneri için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı