tahsns Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #1 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Arkadaşlar merhaba. Kulaklık alacağım oyunlarda kullanmak için. İtopya'da böyle bir kulaklık buldum fiyatı da bayağı uygun gözüküyor. Sizce alınır mı?
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Arkadaşlar merhaba. Kulaklık alacağım oyunlarda kullanmak için. İtopya'da böyle bir kulaklık buldum fiyatı da bayağı uygun gözüküyor. Sizce alınır mı?
5 555108 Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 5.336 Çözümler 3 9 Ocak 2024 #2 tahsns dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Arkadaşlar merhaba. Kulaklık alacağım oyunlarda kullanmak için. İtopya'da böyle bir kulaklık buldum fiyatı da bayağı uygun gözüküyor. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Sağlam değil. Galax Sonar 01 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe malzeme kalitesi iyi olmadığı için Galax sonar 01 daha iyi.
tahsns dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Arkadaşlar merhaba. Kulaklık alacağım oyunlarda kullanmak için. İtopya'da böyle bir kulaklık buldum fiyatı da bayağı uygun gözüküyor. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Sağlam değil. Galax Sonar 01 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe malzeme kalitesi iyi olmadığı için Galax sonar 01 daha iyi.
tahsns Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #3 555108 dedi: Sağlam değil. Galax Sonar 01 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe malzeme kalitesi iyi olmadığı için Galax sonar 01 daha iyi. Genişletmek için tıkla... Peki en iyisi bu mu? Bu civara daha iyi kulaklık var mı?
555108 dedi: Sağlam değil. Galax Sonar 01 RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe malzeme kalitesi iyi olmadığı için Galax sonar 01 daha iyi. Genişletmek için tıkla... Peki en iyisi bu mu? Bu civara daha iyi kulaklık var mı?
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 9 Ocak 2024 #4 Bu bütçede alınır bence.
5 555108 Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 5.336 Çözümler 3 9 Ocak 2024 #5 tahsns dedi: Peki en iyisi bu mu? Bu civara daha iyi kulaklık var mı? Genişletmek için tıkla... Biraz yükselirse H2002p var. Bu bütçede daha iyi seçenek yok.
tahsns dedi: Peki en iyisi bu mu? Bu civara daha iyi kulaklık var mı? Genişletmek için tıkla... Biraz yükselirse H2002p var. Bu bütçede daha iyi seçenek yok.
Emir Çip Hectopat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 18 9 Ocak 2024 #6 Kumaş kulaklık arıyorum. Alınırmı ? Ortadan kırılıyor diyolar ama
5 555108 Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 5.336 Çözümler 3 9 Ocak 2024 #7 Emir Çip dedi: Kumaş kulaklık arıyorum. Alınır mı? Ortadan kırılıyor diyorlar ama. Genişletmek için tıkla... HS35 asla alınmaz. Ortadan kırılma kronik.
Emir Çip dedi: Kumaş kulaklık arıyorum. Alınır mı? Ortadan kırılıyor diyorlar ama. Genişletmek için tıkla... HS35 asla alınmaz. Ortadan kırılma kronik.
Emir Çip Hectopat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 18 9 Ocak 2024 #8 Fuxi-h3 alınırmı peki ? aynı marka H2002p ile. N11 de 920tl.
RahatVodka Hectopat Katılım 25 Ekim 2021 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #9 Emir Çip dedi: FUXI-H3 alınır mı? Peki? Aynı marka H2002p ile. N11 de 920TL. Genişletmek için tıkla... Az önce konuyu araştırdım arkadaşım için. Kötü yorumlar genel olarak daha fazla bende pek ısınamadım 500-600 verip HS50 ya da ASUS TUF H3 öneririrm.
Emir Çip dedi: FUXI-H3 alınır mı? Peki? Aynı marka H2002p ile. N11 de 920TL. Genişletmek için tıkla... Az önce konuyu araştırdım arkadaşım için. Kötü yorumlar genel olarak daha fazla bende pek ısınamadım 500-600 verip HS50 ya da ASUS TUF H3 öneririrm.
Emir Çip Hectopat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 18 24 Şubat 2024 #10 RahatVodka dedi: Az önce konuyu araştırdım arkadaşım için. Kötü yorumlar genel olarak daha fazla bende pek ısınamadım 500-600 verip HS50 ya da ASUS TUF H3 öneririrm. Genişletmek için tıkla... Kanka aldım be sesi cidden kötü bu fiyat seviyesine göre diğer özellikleri de var iade etmeyi denedim kabul etmediler o yüzden yapçak bişi yok
RahatVodka dedi: Az önce konuyu araştırdım arkadaşım için. Kötü yorumlar genel olarak daha fazla bende pek ısınamadım 500-600 verip HS50 ya da ASUS TUF H3 öneririrm. Genişletmek için tıkla... Kanka aldım be sesi cidden kötü bu fiyat seviyesine göre diğer özellikleri de var iade etmeyi denedim kabul etmediler o yüzden yapçak bişi yok