Corsair HS35 alınır mı?

• Konuyu başlatan tahsns
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.883
Kanka aldım be :( sesi cidden kötü bu fiyat seviyesine göre diğer özellikleri de var iade etmeyi denedim kabul etmediler o yüzden yapacak bir şey yok.

Yapacak bir şey yok maalesef kulaklıklarda iade olayı karışık diye biliyorum. Bende Razer Kraken V3 aldım fakat THX konusunda bayağı kafam karıştı kaç saattir onunla uğraşıyorum kullanınca bazı uygulamalarda ne yaparsam yapiym ses gelmiyor. Ve o kadar para verip satın aldığımız kulaklığın özelliğini tamamen kulllanmak için para istiyor.

Hs 35 i 6 7 senedir kullanıyorum zamanında 300 tl ye aldım ince hesaptan şunu diyebilirim artık alınmaz eskidi kulaklık yanlış hatırlamıyorsam hs 35 in yeniden yapılmış olan bir serisi vardı ona bakabilirsiniz isterseniz kulaklığın hoparlörleri muhteşem kaç yıl oldu halan çok iyi ses kalitesine sahip kulaklığın mikrofonu çıkarılabilir olması olsun kulaklığın arka tarafından ses ayarlabiliyor olmamız veya muteleme tuşu olması arkada baya iyi/
Kulaklığın dışında kullanılan pedlerde oldukça rahat AMA dışta kullanılan malzeme kalitesi cidden kötü zaten çoğu kişi de çatlak oluşmuş üst tarafta bende de var galiba tek kötü yanı diyebileceğim kısım orası sadete gelirsek hs 35 alinir ama eski bir kulaklık bence size kalmış alıp almamak

Arkadaşlar merhaba, HS35'i aldım ve 1.5 yıldır kullanıyorum. Ses kalitesi gerçekten güzel ancak dediğiniz gibi ortadan olmasa da yan tarafından çat diye kırıldı kulaklık. Hala ses verdiği için problem etmiyorum ama ömrü çok yok gibi. Yani bu kulaklığı alacağınıza biraz daha bütçenizi arttırıp daha kaliteli kulaklıklara bakmanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı