FrostyDP Kilopat Katılım 31 Temmuz 2016 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #1 Merhaba, Corsair HS35 kulaklık aldık fakat kulaklık da bilgisayarda ne açarsa sesi bana sekiyor. Bunun bir çözümü var mı?
Merhaba, Corsair HS35 kulaklık aldık fakat kulaklık da bilgisayarda ne açarsa sesi bana sekiyor. Bunun bir çözümü var mı?
Ambrosia Kilopat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 16 17 Aralık 2020 #2 Sesi %80 in altında tutarsan sekmemesi gerek. Artı 0 Eksi
KS KS FrostyDP Kilopat Katılım 31 Temmuz 2016 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #3 Ambrosia dedi: Sesi %80'in altında tutarsan sekmemesi gerek. Genişletmek için tıkla... Yok % 60'da şu an zaten. Artı 0 Eksi
Ambrosia dedi: Sesi %80'in altında tutarsan sekmemesi gerek. Genişletmek için tıkla... Yok % 60'da şu an zaten.
XG0KHAN Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 163 Çözümler 1 Yer Gecekondu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gariban 17 Aralık 2020 #4 Kulaklığın mikrofonu var mı Artı 0 Eksi
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #5 Görev çubuğunda sağ altta bulunan ses simgesine sağ tıklayın. Karşınıza çıkan seçeneklerden ''Ses ayarlarını aç''a tıklayın. Sağ tarafta yer alan ''Ses Denetim Masası''na basın. Üst kısımda yer alan ''Kayıt''a basın. Stereo karışımı eğer aktifse sağ tıklayıp ''Devre dışı bırak''a tıklayın. Stereo karışımı sekmesini aşağıda gördüğünüz ekran görüntüsü gibi olduğundan emin olduğunuz zaman mikrofonu tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
Görev çubuğunda sağ altta bulunan ses simgesine sağ tıklayın. Karşınıza çıkan seçeneklerden ''Ses ayarlarını aç''a tıklayın. Sağ tarafta yer alan ''Ses Denetim Masası''na basın. Üst kısımda yer alan ''Kayıt''a basın. Stereo karışımı eğer aktifse sağ tıklayıp ''Devre dışı bırak''a tıklayın. Stereo karışımı sekmesini aşağıda gördüğünüz ekran görüntüsü gibi olduğundan emin olduğunuz zaman mikrofonu tekrar deneyin.
KS KS FrostyDP Kilopat Katılım 31 Temmuz 2016 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #6 İlginç bir şekilde ben buraya post atarken arkada kendi kendine düzeldi arkadaşlar ilginç. Artı 0 Eksi