Corsair HS35 servisi için RMA'ya mı yazılmalı?

Vito_C0rleone

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Corsair DD4 3600mhz
SSD veya HDD modeli
Kingston M.2 ssd 500gb 2gb/write 2gb/read
Ekran kartı
Zotac RTX 3060Tİ O.C
Anakart
Gigabyte b450m s2h
İşlemci
AMD R5 5600x
Corsair HS 35 kulaklık almıştım daha 1 yıl olmadı. (2021 Ağustos'ta almıştım) 4-5 ay kullanıma çatladı sonra bir şey olmaz dedim. Şu anda kırıldı gibi neredeyse çıkacak ama çıkmadı. Corsair'e yazacağım şimdi RMA, sizce önce Türkiye desteği ile mi görüşüyüm yoksa direk Corsair'e gönderiyim mi? İnternette batkım direk RMA'ya gönderin diyorlar bir de RMA'da telefon numarası kısmına başına 0 ekleyim mi yoksa gerek yok mu?

1659038164728.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair HS 35 kulaklık almıştım daha 1 yıl olmadı. (2021 Ağustos'ta almıştım) 4-5 ay kullanıma çatladı sonra bir şey olmaz dedim. Şu anda kırıldı gibi neredeyse çıkacak ama çıkmadı. Corsair'e yazacağım şimdi RMA, sizce önce Türkiye desteği ile mi görüşüyüm yoksa direk Corsair'e gönderiyim mi? İnternette batkım direk RMA'ya gönderin diyorlar bir de RMA'da telefon numarası kısmına başına 0 ekleyim mi yoksa gerek yok mu?

Eki Görüntüle 1467034

Corsair faremde takılmalar vardı direkt RMA'ya yazdım TR desteği ile 1 ay uğraşmaya değmez adamlar 1 hafta içinde yenisini göndefdi yakındada PSU'u cwden göndermeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı