Corsair HS35 vs Cooler Master CH321

Bütçe
350 tl

405934

Decapat
Sizce hangisini almalıyım? İtopya'da HS35 250, CH321 280 TL. Hazır bu kadar ucuz bulmuşken alayım dedim ancak arada kaldım. HS35'e malzeme kalitesi kötü denmiş. Mikrofonu da kötü ama benim için sıkıntı değil. CH321'de ise USB girişli olması (ses kartı olduğunu biliyorum ancak telefonda da kullanacağım) beni korkutuyor. Bir de bazıları kafamı sıktı en fazla 1 saat falan takabiliyorum demiş. Benim kafamda ortalamanın üstünde büyük (bana göre büyük başkaları büyük değil diyor) olması beni korkutuyor.

Not: Rahatlık benim olmazsa olmazım. Başka önerilere açığım ama Gamepower, Rampage gibi markalar önermeyin. (Bütçe en fazla 350 TL.)

Dostum yanlış anlama ama marka fanboyu olmaya gerek yok. Gamepower Medusa kullandım zamanında, tam bir f/p ürünüydü ve kafam büyük olmasına rağmen iyiydi.
Cloud 2 kullandım, kafama küçük geliyordu ama yine de çok rahattı.
Şu anda Cloud Alpha S kullanıyorum. *Cloud 2 kadar* rahat olmasa da sesleri güzel veriyor.
Bu kulaklıkları kullandıktan sonra sana önerim markaya değil modele bak. Çok iyi bir X firması kötü bir Y modeli üretebiliyor sonuçta. Bütçe önemli burada.

Dostum yanlış anlama ama marka fanboyu olmaya gerek yok. Gamepower Medusa kullandım zamanında, tam bir f/p ürünüydü ve kafam büyük olmasına rağmen iyiydi.
Cloud 2 kullandım, kafama küçük geliyordu ama yine de çok rahattı.
Şu anda Cloud Alpha S kullanıyorum. *Cloud 2 kadar* rahat olmasa da sesleri güzel veriyor.
Bu kulaklıkları kullandıktan sonra sana önerim markaya değil modele bak. Çok iyi bir X firması kötü bir Y modeli üretebiliyor sonuçta. Bütçe önemli burada.
Medusa kısa vadede kullanılabilir bir kulaklık ancak ondan çok daha iyi alternatifler var o bütçede. Cloud 2’de dip ses sorunu var. Alpha S’de gayet iyi bir kulaklık. F/P oldukları yok yani, bence biraz abartmışsınız.

@Paytak Penguen dediğinizde tabii ki haklısınız. Örneğin Rampage'nin drop Plus kulaklığı var. Ancak çok ama çok nadir böyle oluyor. Ayrıca drop Plus marka basılmış bir kulaklık. Aynısı AliExpress de var. Ama Gamepower iyidir fikrine kesinlikle katılmıyorum. Ne garanti firması iyi çalışıyor(Rampage için de geçerli) ne de sağlam. Çok şikayet eden var. Sadece bir üründe değil klavyesi, kulaklığı, faresi marka bastığı çoğu üründe(hepsi diyebilirim) hata var. Ben alıp da 2, 3 ay sonra kulağımı acıtsın veya bozulsun istemediğim için söylüyorum.

@Walter White gamenote güvenilir bir marka mıdır?

Medusa kısa vadede kullanılabilir bir kulaklık ancak ondan çok daha iyi alternatifler var o bütçede. Cloud 2’de dip ses sorunu var. Alpha S’de gayet iyi bir kulaklık. F/P oldukları yok yani, bence biraz abartmışsınız.
200 liraya ne alabiliyorsun da kulaklık bekliyorsun? Uzun süreli kullanımda ağrıtıyor ama bunu Alpha S'de yapıyor. Ben beğenmiştim. Şu anda nasıl modeller var bilmiyorum tabi.

@Walter White gamenote güvenilir bir marka mıdır?
Güvenilirdir hocam. İncelemesi:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı