Caner2383 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.493 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #31 alpo80 dedi: Tamam kanka sen kullanıyon ya biliyorsun sen daha iyi bilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben daha iyi bilirim tek doğru lafın bu zaten. Sen beğendin diye başkası beğenecek diye bir şey yok.
alpo80 dedi: Tamam kanka sen kullanıyon ya biliyorsun sen daha iyi bilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben daha iyi bilirim tek doğru lafın bu zaten. Sen beğendin diye başkası beğenecek diye bir şey yok.
alpo80 Femtopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #32 Caner2383 dedi: Ben daha iyi bilirim tek doğru lafın bu zaten. Sen beğendin diye başkası beğenecek diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... tmm ben herkes beğensin demedim zaten (tavsiye ederim) dedim birdahakine daha düzgün okursun
Caner2383 dedi: Ben daha iyi bilirim tek doğru lafın bu zaten. Sen beğendin diye başkası beğenecek diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... tmm ben herkes beğensin demedim zaten (tavsiye ederim) dedim birdahakine daha düzgün okursun