Kalite farkı ve ses kalitesi farkı var ayrıca sanırım HS60 Pro 7.1 HS50 Pro da Stereo idi.Corsair HS 50 Pro ile HS 60 Pro arasındaki fark nedir?
mikrofon kalitesi aynı mı?HS 60 Pro 7.1 ken HS 50 Pro stereo .
İnternette inceleme videoları var, onları izleyerek net bir karara varabilirsiniz.mikrofon kalitesi aynı mı?
Aralarındaki tek fark ses kartı. Sizce bu kart için fazladan 150TL vermeye değer mi? 7.1 mevzusunu çok önemsemiyorum. Bu arada, anakartımdaki ses yongası Realtek ALC887. HS60 Pro'daki ses kartı HS50 Pro'ya kıyasla genel ses performansını ne derece etkiler? Şimdiden teşekkür ederim.İnternette inceleme videoları var, onları izleyerek net bir karara varabilirsiniz.
Eğer bilgisayarınızda iyi bir ses kartı olduğuna inanıyorsanız ses kartlı bir kulaklığa gerek yok.Aralarındaki tek fark ses kartı. Sizce bu kart için fazladan 150TL vermeye değer mi? 7.1 mevzusunu çok önemsemiyorum. Bu arada, anakartımdaki ses yongası Realtek ALC887. HS60 Pro'daki ses kartı HS50 Pro'ya kıyasla genel ses performansını ne derece etkiler? Şimdiden teşekkür ederim.
Dediğim gibi ALC887 var, yeterli mi değil mi bilmiyorum.Eğer bilgisayarınızda iyi bir ses kartı olduğuna inanıyorsanız ses kartlı bir kulaklığa gerek yok.
Ben bu konuyla ilgili olmadığım için bilmiyorum fakat siz internetten küçük bir araştırmayla bulabilirsiniz bence.Dediğim gibi ALC887 var, yeterli mi değil mi bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.