Corsair HS50 vs HyperX Cloud Stinger core

• Konuyu başlatan yec1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 5.256

yec1

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler, iki kulaklık arasında kaldım. Aradığım özellikler mikrofonunun iyi olması çünkü şuan kullandığım mikrofondan sesim dahi zor gidiyor, ikinci özellik ise oyunlarda ufakta olsa ses kasabilmek genelde Apex Legends vs. oynuyorum çok profesyonel bir şekilde ses kasamayacağım. Ek olarak uzun süre bilgisayar başında kalıyorum kulağımı ağrıtmaması ve rahat olması da önemli bi faktör. Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.

1-Corsair Hs50 Stereo Oyuncu Kulaklığı Carbon Gri - GittiGidiyor

2-Hyperx Cloud Stinger Core Gaming Oyuncu Kulaklığı (hx-hscsc-bk) - GittiGidiyor

Sanalda olsa 7.1 desteği ile rahatlıkla ses kasabilirsiniz. Ayrıca rahat,hafif ve uzun kullanımda ağrı yapmıyor. Mikrofon konusunda da başarılı.

@Elwess Mikrofon en en önemli şartlardan biri doğal ve buğultu gibi olmadan sesin gitmesini istiyorum eğer ses testi varsa atabilir misiniz çünkü mikrofondan çok çektim..
@Msevket44 Kulaklığın tek ek özelliği 7+1 ses kartı olması sanırım onu sonradan alabiliyoruz ek olarak o yüzden şu an bütçemi aşmamaya çalışıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

6:45'inci saniyeden sonra izleyip mikrofon testini görebilirsiniz.

@Elwess Sanırım indirim 2 saat boyunca sonrasında bütçemi aşmış olacak :( Kartımda değil şuan param o yüzden başka modellere yönelmeliyim, attığım kulaklıkları almamalı mıyım?

Fiyat 1 aydır böyle değişeceğini sanmam. Hepsiburada alınsın diye yapıyor olabilir Hepsiburada işte ne beklersin. Ama diyelim ki düştü o zaman şunu öneririm.

@Elwess Stinger'in mikrofonu sert plastik mi çıkarıp takılabiliyor mu ve ya çünkü yatarak kullandığım zamanlar olabiliyo o yüzden hareketli esnek olmalı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı