Corsair HS55 stereo alınır mı?

İsmail Evece

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Kulaklığı bilgisayarıma doğrudan AUX ile bağlayacağım iCUE vb. hiçbir yazılım kullanmayacağım çünkü bilgisayarımda 384.000 bit + 32 Bit derinlikte kalitede ses veren halihazırda sağlam bir Realtek çipi mevcut ve onun kendi özel ekolayzerini kullanıyorum kendim istediğim şekilde ayarladım, bu bakımdan harici bir yazılım hiçbir şekilde kullanmayacağım. HS55'i bir elektronik mağazasında gördüm beğendim 70 euro ancak Surround ve 7.1 değil. Zaten HS55, HS65 ile aynı sürücülere sahip ve uzun yıllar bu kulaklığı kullanmak istiyorum. Sipariş vermek istemiyorum, eğer kulaklık iyi ise ve alınır ise hemen alıp kullanmak istiyorum.

Ayrıca bu 7.1 Surround özelliği iCUE ile mi çalışıyor?

Corsair HS55 aldım, Avrupa(carbon) versiyonunu aldım. İlk defa bu kadar iyi bir kulaklığa sahibim, ilk olarak Laptobuma taktım(sağlam bir ses işlemcisi yok ve dahili ekolayzere sahip değil) beklemediğim miktarda gerçekten çok iyiydi, ilk defa 50mm sürücü kullandım ama bu kadar iyi olacağı aklıma gelmemişti. Diğer markaları da denedim mağazada ve corsair en rahatı ve marka olarakta sevdiğim bir firma olduğundan HS55 tercih ettim çok güzel.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı