Corsair HS55 Wireless Dolby Audio 7.1 var mı?

Dostum yaşıyormusunuz bilmiyorum ama lütfen cevap verin kulaklık indirimde alınırmı? Memmunmusunuz malzemesi vs.den
geç kaldım biraz ama kulaklık çok kaliteli donglesi kabloları vs de aşırı hoş ben 2 haftadır kullanıyorum hiçbir sorunu yok şarjıda uzun gidiyor sorun falan varsa sorabilirsin

Dosya Ekleri

• 584724362_1547428673072368_3770695542630233732_n.jpg
    170,7 KB · Görüntüleme: 7
Geç kaldım biraz ama kulaklık çok kaliteli donglesi kabloları vs de aşırı hoş ben 2 haftadır kullanıyorum hiçbir sorunu yok şarjıda uzun gidiyor sorun falan varsa sorabilirsin.

Yanıt için teşekkür ederim ama kulaklığı aynı anda almışız şu ana kadar tek yaşadığım sıkıntı sesimin boğuk gelmesi, alacak arkadaşlarada not olsun mikrofonu inanılmaz kaliteli değil BlackShark v2X modellerinin mikrofonu daha kalite mesela ama yine de kullanışlı.

bende black shark v2x ten geçtim bu kulaklığa bende ayrı mikrofon olduğu için pekte mikrofon ihtiyacım olmadı ama bu fiyatta g435ten vesaire bence çok daha iyi bir kulaklık tasarımı olsun fiyatı olsun bence en iyilerden bide EQ ayarı yaparsan kulaklığa tadından yenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…