Corsair HS60 mı HS50 mi ?

bekrema

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Başlıkta belirttiğim gibi araştırmalarım sonucu Corsair HS60 modelini gördüm. En büyük etken kulak üstü olmamalı, yani kulağımı çevreleyen bir yapıya sahip olması. Aynı şekilde kafa ayarı yapılabiliyor olmalı çünkü diğer kafaya göre esneyip şekil alan Arctis vb. modeller kafa yapım büyük olduğundan illa ki yukarıdan sıkıyor beni.

Asıl sorum şu yönde; Corsair HS60 modelini almak mı yoksa 200 lira daha ucuz olarak HS50 modelini almak mı mantıklı olur.
Anakartım Gigabyte AB350M Gaming 3 Modeli, ses yongası olarak Realtek ALC887 kodek çözümleyici bulunuyor. HS60 modelinde ki ses kartı mı daha iyidir yoksa HS50 alıp jack ile kendi anakartımda ki ses kartı mı daha iyi performans sağlar bana. Başka kulaklık önerileriniz var ise onları da alabilirim. Bütçe 900 1000 TL'ye kadar çıkabilirim.

Teşekkürler.

İnternet sitelerinde detaylı incelemeler var. Kimi sıvı soğutma performanslı oluyor, fakat çok gürültülü olabiliyor. Ben yerinizde olsam internette detaylı incelemesini görmeden bu derece yüksek fiyata sahip soğutuculara yüksek paralar verip almam. Bence araştırıp kendiniz beğenip almalısınız. Fiyatları çok yüksekmiş. YouTube'da ayrıca kullandığınız işlemci ile kullanan var mı, ya da işlemcinize yakın bir donanımla test yapılmış mı, detaylı araştırırım.

Dostum selam, galiba yanlış konuya cevap verdin ya da ben cevabını anlamadım. Kulaklık sormuştum sen soğutuculardan bahsetmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…