Corsair HS60 nasıldır?

Merhaba, 499TL gibi bir fiyata Corsair HS60 satılıyor trendyolda.

Bu kulaklık hakkında olumlu/olumsuz düşünceleriniz nelerdir?
Kablosuz versiyonu olan HS70'i kullanıyorum. Ses kalitesi ve konfor olarak gayet memnunum. Tek eksi yanı deri pedlerinin değiştirilemiyor olması. Ama onu da araştırırsanız internette farklı çözümleri var.

Hs serisinin sıkıntılı olduğunu söyleyenler var bende HS serisine bakıyordum ancak olumsuz yorumlar gözüme çarpmaya başladı biraz daha araştırma yapmanızı öneririm veya HS60 alacak bir arkadaşım vardı şu an Arctics 5 kullanıyor gayet memnun ayrıca.

Hs serisinin sıkıntılı olduğunu söyleyenler var bende HS serisine bakıyordum ancak olumsuz yorumlar gözüme çarpmaya başladı biraz daha araştırma yapmanızı öneririm veya HS60 alacak bir arkadaşım vardı şu an Arctics 5 kullanıyor gayet memnun ayrıca.

Şu an hs60 499TL, arctis 3 700TLlere çıkmış arctis 5 1000TL.
Gönül isterdi ki arctis 5 alabileyim fakat fiyatları uçmuş durumda, hs60 kullanıcısı da fazla yok galiba.

Şu an HS60 499TL, Arctis 3 700TL'lere çıkmış Arctis 5 1000TL.
Gönül isterdi ki Arctis 5 alabileyim fakat fiyatları uçmuş durumda, HS60 kullanıcısı da fazla yok galiba.

Eğer çok acil değilse Arctics 5 indirimi veya başka tavsiye edilen ürünlere bakmanızı tavsiye ederim.

Yakın zamanda indirim olacak ise bekleyebilirim tabii ki fakat şu an kulaklığım olmadığı için bir tıkda aciliyeti var diyebilirim.

Dediğim gibi çok fazla oyun oynuyorsanız ve başka seçeneğiniz yoksa alın ancak 1-2 ay indirim vs. beklersiniz o sırada çekilişlere katılabilirsiniz veya fırsatları gözden geçirebilirsiniz. Benim tavsiyem bu şekilde karar size kalmış.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı