Spearz Femtopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #51 Syhonial dedi: Merhaba arkadaşlar, Corsair HS60 Pro şu an 459 TL sizce bu fiyata alınır mı? Rakibi var mı? Genişletmek için tıkla... corsair-game power-cooler master ALINMAZ.
Syhonial dedi: Merhaba arkadaşlar, Corsair HS60 Pro şu an 459 TL sizce bu fiyata alınır mı? Rakibi var mı? Genişletmek için tıkla... corsair-game power-cooler master ALINMAZ.
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.243 Çözümler 3 Yer İstanbul 26 Mart 2021 #52 Spearz dedi: corsair-game power-cooler master ALINMAZ. Genişletmek için tıkla... Komik. Bunu neye dayanarak söylüyorsun? ehbk dedi: Merhaba kulaklıktan memnun musunuz acaba? Herhangi bir memnun olmadığınız yan var mı? Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum. Memnunum. Soruların varsa alabilirim.
Spearz dedi: corsair-game power-cooler master ALINMAZ. Genişletmek için tıkla... Komik. Bunu neye dayanarak söylüyorsun? ehbk dedi: Merhaba kulaklıktan memnun musunuz acaba? Herhangi bir memnun olmadığınız yan var mı? Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum. Memnunum. Soruların varsa alabilirim.
E ehbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 2.032 Çözümler 7 Yer Türkiye 26 Mart 2021 #53 Mert Şahan İLHAN dedi: Komik. Bunu neye dayanarak söylüyorsun? Kullanıyorum. Memnunum. Soruların varsa alabilirim. Genişletmek için tıkla... Mikrofon oyun seslerini yansıtıyor mu? Dip ses var mı? Sıkıyor mu kulağı?
Mert Şahan İLHAN dedi: Komik. Bunu neye dayanarak söylüyorsun? Kullanıyorum. Memnunum. Soruların varsa alabilirim. Genişletmek için tıkla... Mikrofon oyun seslerini yansıtıyor mu? Dip ses var mı? Sıkıyor mu kulağı?
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.243 Çözümler 3 Yer İstanbul 26 Mart 2021 #54 ehbk dedi: Mikrofon oyun seslerini yansıtıyor mu? Dip ses var mı? Sıkıyor mu kulağı? Genişletmek için tıkla... Ses yansıtma gibi bir şikayet almadım Discord daki arkadaşlardan. Dip ses sorunu da yok bu sorun genelde kablosuz kulaklıklar da oluyor. Gözlükle kullanıyorum ona rağmen sıkma hissetmedim uzun süreler kullanıyorum.
ehbk dedi: Mikrofon oyun seslerini yansıtıyor mu? Dip ses var mı? Sıkıyor mu kulağı? Genişletmek için tıkla... Ses yansıtma gibi bir şikayet almadım Discord daki arkadaşlardan. Dip ses sorunu da yok bu sorun genelde kablosuz kulaklıklar da oluyor. Gözlükle kullanıyorum ona rağmen sıkma hissetmedim uzun süreler kullanıyorum.
Tonyukuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 1.670 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #55 ehbk dedi: Merhaba kulaklıktan memnun musunuz acaba? Herhangi bir memnun olmadığınız yan var mı? Genişletmek için tıkla... Ben bir aya yakın süredir aktif şekilde kullanıyorum. Herhangi bir dip ses, karşıya ses iletme gibi bir problemi yok. Gayet güzel bir kulaklık.
ehbk dedi: Merhaba kulaklıktan memnun musunuz acaba? Herhangi bir memnun olmadığınız yan var mı? Genişletmek için tıkla... Ben bir aya yakın süredir aktif şekilde kullanıyorum. Herhangi bir dip ses, karşıya ses iletme gibi bir problemi yok. Gayet güzel bir kulaklık.
S Syhonial Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 698 30 Mart 2021 #56 Tonyukuk dedi: Ben bir aya yakın süredir aktif şekilde kullanıyorum. Herhangi bir dip ses, karşıya ses iletme gibi bir problemi yok. Gayet güzel bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... Hocam yazılım yükleyince sizde cızırtı var mı?
Tonyukuk dedi: Ben bir aya yakın süredir aktif şekilde kullanıyorum. Herhangi bir dip ses, karşıya ses iletme gibi bir problemi yok. Gayet güzel bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... Hocam yazılım yükleyince sizde cızırtı var mı?
Tonyukuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 1.670 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #57 Syhonial dedi: Hocam yazılım yükleyince sizde cızırtı var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır herhangi bir cızırtı vs.. mevcut değil.
Syhonial dedi: Hocam yazılım yükleyince sizde cızırtı var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır herhangi bir cızırtı vs.. mevcut değil.
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #58 Syhonial dedi: Cezam vardı yazamadım aldım hocam umarım iyidir. Hyperx cloud stinger'dan geçeceğim çok fark hisseder miyim? Cezam vardı yazamadım aldım hocam umarım iyidir. Hyperx cloud stinger'dan geçeceğim çok fark hisseder miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam sonuç nedir memnun mususunuz?
Syhonial dedi: Cezam vardı yazamadım aldım hocam umarım iyidir. Hyperx cloud stinger'dan geçeceğim çok fark hisseder miyim? Cezam vardı yazamadım aldım hocam umarım iyidir. Hyperx cloud stinger'dan geçeceğim çok fark hisseder miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam sonuç nedir memnun mususunuz?
S Syhonial Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 698 4 Nisan 2021 #59 tahamert123 dedi: Hocam sonuç nedir memnun mususunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam dip ses var uygulama yükleyince Bi ondan memnun değilim bir de kablosu çok dolanıyor o sıkıntısı var.
tahamert123 dedi: Hocam sonuç nedir memnun mususunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam dip ses var uygulama yükleyince Bi ondan memnun değilim bir de kablosu çok dolanıyor o sıkıntısı var.
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.243 Çözümler 3 Yer İstanbul 4 Nisan 2021 #60 Syhonial dedi: Hocam dip ses var uygulama yükleyince Bi ondan memnun değilim bir de kablosu çok dolanıyor o sıkıntısı var. Genişletmek için tıkla... Son İCUE yi indirip. İCUE üzerinden kulaklığı indir. Ben dip ses sorunu yaşamıyorum.
Syhonial dedi: Hocam dip ses var uygulama yükleyince Bi ondan memnun değilim bir de kablosu çok dolanıyor o sıkıntısı var. Genişletmek için tıkla... Son İCUE yi indirip. İCUE üzerinden kulaklığı indir. Ben dip ses sorunu yaşamıyorum.