Corsair HS60 Pro dip ses yapıyor

Hocam ben değiştirmedim daha o şekilde kullanıyorum uğraşmak istemedim. Media marktı tüketici hakem heyetine şikayet ettim iade almadığı için o sonuçlanırsa yeni alacağım

Hocam ben değiştirmedim daha o şekilde kullanıyorum uğraşmak istemedim. Media marktı tüketici hakem heyetine şikayet ettim iade almadığı için o sonuçlanırsa yeni alacağım
Hocam Corsair'den değişim isteyin adamlar direk kabul ediyor zaten.Bana iki tane çözüm sundular denedim olmadı aldığınız yerden değişim isteyin veya söyleyin direk bizle değişin dedi adam.Onlarla değişmek istediğimi dedim cevap bekliyorum şimdi.

Hocam benim girdiğim iletişimler sonuçlandı. Daha önceki ticketlarda sorunu çözmek adına Windows üzerinden yapmam gereken düzeltmeleri söylemiştiler bunlar çözüm olmamıştı. Sonra tekrar ticket talebi oluşturup değişim istediğimi söyledim. Önceki mesajlarda jak girişi ile denediğimde bir problem olmadığını gördükleri için sadece yeni ses kartı göndereceklerini belirttiler. Sebebinin de eski ses kartlarının Windows sürücüleri ile çakıştığını yenisini ürettiklerini söylediler. Şimdi de son mailde kargo bilgisi paylaşmışlar. Şuan yolda geliyor gelince tekrar duruma göre konu altından sizleri bilgilendireceğim.

Bana direk kulaklık değişimi yaptılar hocam bana da mesaj geldi aynı şekilde hayırlı olsun umarım sorunsuz çıkar.

Reis tekrar ayrıntılı veya videolu anlatabilir misim ya acayip bir cızırtı geliyor değişim vermediler belli adımların olduğu bir mail attılar o da işe yaramadı. Paramla rezil oldum 100 TL'lik bir kulaklıkla daha rahat ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…