Corsair HS60 Pro vs BlackShark v2x vs Cloud Stinger

KAiRES

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu üç kulaklıktan birini tercih edeceğim. Üçünün de fiyatı 500 TL. Sizce hangisini seçmeliyim? Kısaca sebebini belirtirseniz sevinirim. Anakartım MSI MAG B460 Torpedo. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
HS60 Pro alınabilir. V2 X de güzel bir kulaklık, ancak onda THX özelliği yok, bu özellik HS60 Pro'da bulunuyor. Cloud Stinger'ın ses kalitesi pek iyi değil, pek önermem.

HS60 Pro alınabilir. V2 X de güzel bir kulaklık, ancak onda THX özelliği yok, bu özellik HS60 Pro'da bulunuyor. Cloud Stinger'ın ses kalitesi pek iyi değil, pek önermem.
Peki bu THX özelliği sanırım 20 dolara alınıyormuş. THX olmadan beni birkaç ay idare edebilir mi bu kulaklık? Bilgisayar oyunları için alıyorum bu arada.

Tam olarak hangi modeli kullanıyorsunuz? Linkini atar mısınız? Ayrıca daha iyileri dediginiz kulaklıkları da merak ettim dogrusu.

HS60 pro kullandım, leş sorunları vardı ve ses kalite açısından farkları yok. V2 X ses kartsız oldugu icin anakartın ses yongasına bakıyor yani karşılaştırmaya dahil edilemez. Anakart iyiyse zaten V2 x en iyi tercih olur ama adil karşılaştırma icin ses kartlı modeller karşılaştırılmalı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı