1card1
Hectopat
- Makaleler
- 1
Nedenmiş?Onlar seçilmiyorsa bile cloud stinger Core alınmaz.
Nedenmiş?Onlar seçilmiyorsa bile cloud stinger Core alınmaz.
Kaliteli değil. Az önce de söyledim. Ona o fiyat verilmez. Bazen 260 TL oluyor. O zaman alınır.Nedenmiş?
Dedigim gibi anakartın ses yongasına baglı olarak performansı degisiyor o yüzden karşılaştırılmaya dahil edilemez. Anakart iyiyse o zaman en iyileri olurlar zaten.Sizin attığınız olan stinger Core. BlackShark v2x daha iyi kulaklıklar
260 TLKaliteli değil. Az önce de söyledim. Ona o fiyat verilmez. Bazen 260 TL oluyor. O zaman alınır.
Evet. İndirimlerde 260 TL olmuşluğu var. (Amazon prime day vakti yapmıştı) Şahsen o kadar fiyata Cloud stinger Core almam.Dedigim gibi anakartın ses yongasına baglı olarak performansı degisiyor o yüzden karşılaştırılmaya dahil edilemez. Anakart iyiyse o zaman en iyileri olurlar zaten.
260 TL? Stinger Core'un ses kartlı modelinden bahsediyorum, linkini de attım zaten.
Hangi yıl yapmıstı? Ben kullandım ve cok begendim. Aylardır en kral kulaklıkları kullandım ve hep sorunları cıktı. Stinger core ses kartlı modeli dip ses olmayan ve sorunu olmayan tek kulaklıktı. Ama acil para gerektigi icin iade etmiştim.Evet. İndirimlerde 260 TL olmuşluğu var. (Amazon prime day vakti yapmıştı) Şahsen o kadar fiyata Cloud stinger Core almam.
Bu yıl. Kalitesiz demiyorum ancak bana göre tercih edilmez.Hangi yıl yapmıstı? Ben kullandım ve cok begendim. Aylardır en kral kulaklıkları kullandım ve hep sorunları cıktı. Stinger core ses kartlı modeli dip ses olmayan ve sorunu olmayan tek kulaklıktı. Ama acil para gerektigi icin iade etmiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.