Corsair HS60 yankı problemi

Kardeşim sorun çözüldü mü bilgilendirir misin ona göre ben de garantiye yollayım.
Hocam şöyle oldu, kulaklığı yolladım, iade onayı geldi, 21 iş günü içinde size iade yapılacaktır dedi Gameekstra, ancak 3 ay geçti paramı yollamadı. Ben de en son her yere şikayet yazdım, tüketici hakları mahkemesine başvurdum onlara bildiri gidince hemen yolladılar paramı. Ha paramı aldım ama 3 ay burnumdan getirdiler.

Hocam şöyle oldu, kulaklığı yolladım, iade onayı geldi, 21 iş günü içinde size iade yapılacaktır dedi Gameekstra, ancak 3 ay geçti paramı yollamadı. Ben de en son her yere şikayet yazdım, tüketici hakları mahkemesine başvurdum onlara bildiri gidince hemen yolladılar paramı. Ha paramı aldım ama 3 ay burnumdan getirdiler.
Türkiye'deki firmaların zaten en büyük sorunu bu. "Nasıl kazıklarım?" diye düşünüyorlar resmen.
Yine iyi atlatmışsınız. Para iadesi aldığınıza sevindim.

Geçmiş olsun diyelim o zaman.

Türkiye'deki firmaların zaten en büyük sorunu bu. "Nasıl kazıklarım?" diye düşünüyorlar resmen.
Yine iyi atlatmışsınız. Para iadesi aldığınıza sevindim.
Geçmiş olsun diyelim o zaman.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Çok şükür alabildim paramı. Benim yaşadıklarıma benzer şeyler yaşayanlar olursa tavsiyem tüketici hakları mahkemesine başvurmaları olur hiç düşünmesinler.

, iade onayı geldi,
Teşekkür ederim arkadaşlar. Çok şükür alabildim paramı. Benim yaşadıklarıma benzer şeyler yaşayanlar olursa tavsiyem tüketici hakları mahkemesine başvurmaları olur hiç düşünmesinler.
aynı sorun bende de var. yalnız servise göndermeme rağmen hiçbir sorun yok diye geri gönderdiler bugün kulaklığı. Markası asus tuf 3 bu arada.

kulaklık laptopta sorun çıkartmıyor vatanda denedim bir laptapta fakat yeni topladığım pc im de ne platformda olursa olsun oyun vs. sesler direkt karşıya gidiyor kouşurken ses kaydederken de aynı..

sizin sanşınız iade onayı almanız ama bana iade onayı verilmedi.

bu yüzden başka ve özellike usb bağlantılı bir kulaklık sipariş vereceğim.

sizce tüketici mahkemesine gitmeli miyim?

Çok geçmiş olsun sorun yaşayan olursa Corsair kulaklığında Corsair RMA'dan bilet açıyorsunuz 1 haftada Hollanda'dan yenisini yolluyorlar. Hiç Türkiye'deki distribütör servisleri ile rezil olmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı