Merhaba. Bu modeli almayı düşünüyorum. Özellikle mikrofonu için almak istiyorum çünkü bu fiyata rakibini tanımıyorum. Tek satıcı var o da İtopya. Değerlendirme vs. de olmayınca endişelendim. Alan arkadaşlar varsa alınır mı? Alınmaz mı yazarsa sevinirim. Ona göre alacağım bu kulaklığı şimdiden teşekkürler.
İtopya'dan fazla bir şey almadım bir tek klavye almıştım o da gayet güzel bir şekilde geldi. Eğer Ankara veya İstanbul da isen mağazaya gidip alabilirsin.
İtopya'dan fazla bir şey almadım bir tek klavye almıştım o da gayet güzel bir şekilde geldi. Eğer Ankara veya İstanbul da isen mağazaya gidip alabilirsin.
Araştırdıktan Corsair HS60 Pro almayı düşünüyorum Amazon'dan. Bizzat kullanan biri olarak deneyimlerini duymak isterim. Mikrofon kalitesi, ses kalitesi vs.
Araştırdıktan Corsair HS60 Pro almayı düşünüyorum Amazon'dan. Bizzat kullanan biri olarak deneyimlerini duymak isterim. Mikrofon kalitesi, ses kalitesi vs.
Ben çok memnunum mikrofon kalitesi güzel, ses kalitesi güzel, yazılımı güzel çalışıyor dışardan gelen sesi güzel kesiyor. Oyunlarda fln iyi ses kasabiliyosun. Şarkı kalitesi de bence güzel. Malzeme kalitesi iyi. Aklıma gelenler şimdilik bu kadar.
HS serisini pek beğenmedim ben. Biraz eskidi artık ama Void Elite daha iyi bir kulaklık bence. Ayrıca Dolby Atmos 7.1 olan kulaklıklara kurulabiliyor, kendiliğinden destek sunması şart değil.
HS serisini pek beğenmedim ben. Biraz eskidi artık ama Void Elite daha iyi bir kulaklık bence. Ayrıca Dolby Atmos 7.1 olan kulaklıklara kurulabiliyor, kendiliğinden destek sunması şart değil.