Corsair HS80 çıkış tarihi ne zaman?

Jordan Belfort

Kilopat
Katılım
28 Ekim 2014
Mesajlar
1.325
Çözümler
8
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Software Engineer
Selamlar,

Yurt dışı Amazon'larda HS80'ler satışa çıktı fakat TR satıcılarında ne zaman çıkacak bilen ya da bir kanalda duyan ya da bilen var mı? Daha da gelmeyecek ise Amazon'dan vermeyi düşünüyorum ama TR olursa daha pratik sonuçta.

Teşekkürler.
Kimsede bu bilgi yok sanırım. Hadi Corsair getir artık
 
Son düzenleme:
Aldınız mı?Bende amazon.com da yorumlar ortalama veya ortalama üstü gözüküyor ancak youtubedeki tüm testlerde oyun ve müzik performansı diğer marka modele göre daha iyi deniyor emin olamıyorum.
 
Aldınız mı?Bende amazon.com da yorumlar ortalama veya ortalama üstü gözüküyor ancak youtubedeki tüm testlerde oyun ve müzik performansı diğer marka modele göre daha iyi deniyor emin olamıyorum.
Selamlar, hala cikisini bekliyorum TR icin ama zorluyor beni illa amazon.com dan aldirmaya. Yorumlarda bazi kotu noktalar gordum ama benim gorduklerim urunun sucu degilde, kullananlarin istegi ile kulakligin hizmet amaci farkli olmasi neticesinde begenmemeleri diye anladim. Acickasi mikrofonu da sevdim, sesi de youtube vs uzerinden inceledigimden beni memnun etti. Alirsam haber ederim ama TR de ne zaman cikacak kimse bilmiyor mu ya :(
 
2-2.5 saatte sarj olup 8-10 saat kullanim suresi sunmasi mukemmel gercekten de.
Bu detaya nereden ulaştığınız merak ediyorum hocam, bir iki forum postuna baktım yabancı ama bunu göremedim. Eğer paylaşır iseniz sevinirim en azından ürün hakkında daha çok bilgimiz olur almadan önce. Süresi de çok mühim değil aslında mikrofon ve sesi düzgün olsun testlerdeki gibi. 10 12 saat yeterli, zaten %20 30 aralığında ses şiddeti ile dinliyorum her şeyi, umarım çıkarır yada kronik sorunu yoktur ama dediğim gibi negatif feedbackler Çok önemli almadan önce. Paylaşırsanız sevinirim.
 
Tarafsiz review yapan hemen herkesin soyledigi birsey sarj suresinin az gidiyor olmasi.
onu anladim hocam fakat bir iki youtube linki yada makale linki iletir misiniz? Tarafsiz yazanlarin da genel urun degerlendirmelerini okumak istiyoruz almadan once, cok fark var ise farkli modellere yonelebiliriz. Sonucta parasini verecegiz. Paylasirsaniz sevinirim. Hayirli gunler.
 

Geri
Yukarı