Corsair HS80 Dolby Access ayarları naısl olmalı?

Daha fazla  
Arkadaşlar Corsair HS80 kulaklığım icin Dolby acces ayarlarında oyunlarda çok iyi ses kasmak icin hangi ayarları yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. Kulaklığın kendi stereo modundaki ekolayzer ayarları cok iyi değil. Araştırdığıma gore herkes Dolby acces yazılımı ile ayar yapıp kullanıyormuş. Bende bu şekilde ayar yapmak istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar Corsair HS80 kulaklığım icin Dolby acces ayarlarında oyunlarda çok iyi ses kasmak icin hangi ayarları yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. Kulaklığın kendi stereo modundaki ekolayzer ayarları cok iyi değil. Araştırdığıma gore herkes Dolby acces yazılımı ile ayar yapıp kullanıyormuş. Bende bu şekilde ayar yapmak istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.
Bende yeni aldım ayarın var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-05-20 201703.png
    Ekran görüntüsü 2024-05-20 201703.png
    204,9 KB · Görüntüleme: 228
  • muzık son.png
    muzık son.png
    204,9 KB · Görüntüleme: 230
Custom 1 yok mu?

@Gürsel Kılavuz Ayrıca Custom 2 yani ses kasmak için olan ayar Dolby Access'in Game modundan daha mı iyi?
Dolby atmos game modu guzel degıl ben o ayarı denedım hocam. Birde ayarlarda volume level ve surround kısmı kapalı olacak kulaklığı stereo modunda kullanacaksın. PUBG'de bu ayarlarla cok iyi ses kasıyorum bak bu en günceli.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-03 211002.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-03 211002.png
    101,7 KB · Görüntüleme: 238
Dolby atmos game modu guzel degıl ben o ayarı denedım hocam. Birde ayarlarda volume level ve surround kısmı kapalı olacak kulaklığı stereo modunda kullanacaksın. PUBG'de bu ayarlarla cok iyi ses kasıyorum bak bu en günceli.
Nasıl yapacam bu modları?

@Gürsel Kılavuz Streo modunu nerden açacağım yani?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı