Corsair HS80 Max vs Cloud Alpha Wireless

Tokatlar demiyorumda size kalmis tasarim konusunda hangisi size yakin geliyorsa onu alin ama yukarida bazi eksilerini yazdim. FPS oyuncusu iseniz Alpha alin ama konfora onem veriyorsanizsada HS80.

Tokatlar demiyorumda size kalmis tasarim konusunda hangisi size yakin geliyorsa onu alin ama yukarida bazi eksilerini yazdim. FPS oyuncusu iseniz Alpha alin ama konfora onem veriyorsanizsada HS80.

Alpha Sound Blaster ses kartı ile kullandım konfor aşırı iyiydi.
HS80 Max pek kullanmadım Corsair'in düşük serilerini kullandım oda rağattı.

İki sorum olacak.
1)illa bu iki model şart mı?
2) eğer değilse kablolu kablosuz fark eder mi?

Kablosuz olsun hep ses kartları ile kulaklıklar kullandım artık kablosuza bir şans vermek istiyorum 3 metre kablolu kulaklıklardan sıkılmaya başladım yoksa ses kartı kablolu kulaklık performansını hiçbiri vermez.
Masa koydum zaman bassdan titreyen kulaklar aldım hep aşırı ses istemiyorum artık kulaklarım duymamaya başladı :D
En saçma olanda neydi biliyor musun?
Ucuz olan Corsair HS-35 ses kartı ile diğer aldığım tüm kulaklıklardan performanslı olması 1 kere patladı sol tarafı garantiye gönderdim ama bass-tiz dehşet ses kartlı ile Alpha ile Cloud bile öyle performans alamadım.
Logitech G PRO X 2 lightspeed aldım arkadaş 5500 TL denk geldi indirimden ses tatmin etmedi örnek yüksek kulaklık ama iyi değil.
5000-6000 civarı indirimle iyi bir kulaklık almak istiyorum artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı