Corsair HS80 Max vs Corsair HS80

@razor8587 Ses ve mikrofon (Beğeniyorlar baya mikrofonu.) kalitesi güzel , kumaş olması güzel ve kaliteli olduğu hissediliyor malzeme yapısının vs. Bunları bilerek ve isteyerek aldım zaten. Üstteki kafa bandı sadece ayrık olduğu için diğer modellere göre daha az yumuşak gelebilir. Uzun şarj süresi ve bluetooth da olması avantaj. Yazılımda Nvidia Broadcast de var. Ekran kartınız destekliyorsa kullanabilirsiniz, ben pek ihtiyaç duymadım. Dolby Atmos'u da hiç denemedim.

Bazen yazılımı kopuyor uygulama açık olduğu halde, yani led kapalı seçiliyken yanıyor falan. Tek bu sorunu gördüm şimdilik. Bluetooth'a geçmek vs. kolay. Hızlı şarj oluyor.

Site güvenilir. Sipariş verdim 2. gün geldi sanırsam. Ama sitede hala hazırlanıyor yazıyordu, kargo şirketinin mesajı ile anladım. Hasarsız geldi, müşteri temsilcisi ile konuştuğumda da güzelce cevap veriyorlardı.

Genel olarak ben öneririm. Kafa ve kulak yapınıza uygun olduğunu düşünüyorsanız tercih edebilirsiniz.

@razor8587 ses ve mikrofon (beğeniyorlar bayağı mikrofonu.) Kalitesi güzel, kumaş olması güzel ve kaliteli olduğu hissediliyor malzeme yapısının vs. bunları bilerek ve isteyerek aldım zaten. Üstteki kafa bandı sadece ayrık olduğu için diğer modellere göre daha az yumuşak gelebilir. Uzun şarj süresi ve Bluetooth da olması avantaj. Yazılımda NVIDIA Broadcast de var. Ekran kartınız destekliyorsa kullanabilirsiniz, ben pek ihtiyaç duymadım. Dolby Atmos'u da hiç denemedim.

Bazen yazılımı kopuyor uygulama açık olduğu halde, yani LED kapalı seçiliyken yanıyor falan. Tek bu sorunu gördüm şimdilik. Bluetooth'a geçmek vs. kolay. Hızlı şarj oluyor.

Site güvenilir. Sipariş verdim 2. gün geldi sanırsam. Ama sitede hala hazırlanıyor yazıyordu, kargo şirketinin mesajı ile anladım. Hasarsız geldi, müşteri temsilcisi ile konuştuğumda da güzelce cevap veriyorlardı.

Genel olarak ben öneririm. Kafa ve kulak yapınıza uygun olduğunu düşünüyorsanız tercih edebilirsiniz.

Peki faturayı falan direk gönderiyorlar mı?

Ben de HS80 kablolu kullanıyorum. Kulaklık için birçok Eq ayarı var. Ben Peace ile EqualizerApo kullanıyorum. Eq ayarını AutoEq üzerinden aldım. Dolby'nin üzerine Eq açık şekilde kullanıyorum.
Her üreticinin farklı bir frekans ayarı var yani aslında tüm kulaklıklar üreticinin Eq ayarı ile geliyor gibi. Ses ile ilgilenen kişilere göre frekans ayarı ne olmalıysa Eq, frekans ayarını bu ayara en yakın hale getiriyor.

Buralara bir göz atmanızı tavsiye ederim: Rehber: Kulaklıktan basit birkaç yöntemle en iyi ses/oyun performansı nasıl alınır?

Merhaba, hala kullanıyor musun? Kronik sorunu devam ediyor mu, konfor anlamında bir değişiklik oldu mu? Ses kalitesi nasıl (Valorant) CS benzeri oyunlarda nasıl. Valorant oynuyorsan EQ ayarlarını paylaşır mısın?

Konfor kısmında bir sorun oluşmuyor uzun süreli kullanımlarda ne kadar dikkat ederseniz edin kulaklıkların hareket ettiği kısımlarda gıcırdama tarzında bir sese arada mağruz bırakabiliyor yazılım programı sapıtıyor programı açmadan mikrofona izin vermediği zamanlar oldu şahsen kumaş pedler değiştirilebilir olması iyi alacaksanız Max olanı alın Bluetooth olması harika her cihazınızda deneyime sahip olabiliyorsunuz birisi sizi aradığında oyun oynarken görüşmenizi yapmanızı sağlıyor uzun süre kullanmıyorsanız 3 güne kadar şarjı zorlarsınız aralıksız kullanıyorsanız 2 günde bir şarj zorunlu.

Konfor kısmında bir sorun oluşmuyor uzun süreli kullanımlarda ne kadar dikkat ederseniz edin kulaklıkların hareket ettiği kısımlarda gıcırdama tarzında bir sese arada mağruz bırakabiliyor yazılım programı sapıtıyor programı açmadan mikrofona izin vermediği zamanlar oldu şahsen kumaş pedler değiştirilebilir olması iyi alacaksanız Max olanı alın Bluetooth olması harika her cihazınızda deneyime sahip olabiliyorsunuz birisi sizi aradığında oyun oynarken görüşmenizi yapmanızı sağlıyor uzun süre kullanmıyorsanız 3 güne kadar şarjı zorlarsınız aralıksız kullanıyorsanız 2 günde bir şarj zorunlu.
Knk max modelini aldım 1hafta sonra elimde olucak bakalım yazılımsal problemler yaşamak istemem, o kadar para veriyoruz ses kalitesi sizce nasıl film ve oyunlarda deneyiminizi paylaşırmısınız Ve ayarlarınızı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı