Elektronik Corsair HS80 Max Wireless 6.299TL

Ses kasmaktan bahsediyorum, cevap "kişinin becerisi" oluyor, komik oluyor.
Ses kasmak bir yerden sonra kişinin becerisidir. Arkadaşımız haklı. Neyse uzatmanın manası yok. Haklı olabilirsin bazı yerlerde.

İfadeler: nVr
Eğer ki EQ ayarı yapılmasına rağmen gelişim olmaz ise kötü bir kulaklıktır derim. Senin burada bahsettiğin durum ile benim ilk mesajım çok farklı konular.

Her kulaklıkta böyle bir durum olabilir ancak herkes ilk anda "kesin EQ ayarı fark eder" diyebilir misin?
Ortalama bir bilgiye sahip kullanıcı der elbette. Zaten sende söylemişsin, "her kulaklıkta böyle bir durum olabilir" diye. Eğer kullanıcı bunu diyemiyorsa, fark edemiyorsa onun problemidir.

Ses kasmaktan bahsediyorum, cevap "kişinin becerisi" oluyor, komik oluyor.
Direkt olarak senin için demedim onu, genel olarak durum bu şekilde.

Sizce Corsair Virtuoso Wireless XT'ye kıyasla nasıl HS80-HS80Max? Virtuoso XT ile arada şimdilik çok ufak fiyat farkı var. Kablosuz kulaklık arayışındayım. Bluetooth ile telefona da bağlanabilsin istiyorum. O açıdan bir çok modeli kafadan eledim.

Arkadaşlar konuyu hortlattim biraz ama ss nova 7'de dip sorunu varmış. Bende hs80 max satın aldım. Lakin aklımın köşesinde sennheiser gsp 670 var. Ne yapmak lazım sizce? Hs80 max bataryası epey iyi. Gsp 670 ise kendini kanıtlamış markanın ürünü.

Hs80 max çok iyi kulaklık. Fakat çok anlamsız bir surround olayı var, cs de sorunsuzdu mesela, fakat lol dota gibi oyunlarda akıl almaz saçma bi dağılımı var. Üşenmeden her defasında modları değiştirsen, hattan komple kapatsan bile mutsuz etti beni. Bi dostuma sattım ve g pro x2 aldım çok uyguna. 9/10 diyebilirim.. Aklında kalacağına al gitsin, dene ve gör derim. Üç aşa beş yukarı satarsın, o kadar da olacak

Hocam alıp satmakta bi zamandan sonra yoruyor insanı. Ama istemsizce bir denemek istiyorum. Sennheiser hakkında ne düşünüyorsunuz peki

Hocam alıp satmakta bi zamandan sonra yoruyor insanı. Ama istemsizce bir denemek istiyorum. Sennheiser hakkında ne düşünüyorsunuz peki
Üstat işyerinde kullandım bi zamanlar. Kablosuz modellerini hiç denemedim. Fakat memnun olmadığım herhangi bi durumunu söyleyemem. Bi arkadaşım çok beğendi, dayanamadım hediye ettim. Sonrasında plantronics aldım rig550 pro olması lazım, bundan da aşırı memnunum. Sennheiser markası bi garip, nispeten uygun bütçeli modelleri var mesela, sürücüleri 50mm filan baktığında fakat dümdüz çöp. Anlamadım amaç ne.. O yüzden görece kalburüstü modellerini almak lazım. Onlar da haliyle biraz tuzlu bende gsp 500 vardı mesela, oda arkadaşım sesşef bir ağabeyimde 550 vardı, evinde de 370 kullanıyor adam, tam bir ses masterı adam, diyor ki dünyalar var üçü arasında.. Bende bu olaya ayar oluyorum işte.. Çok aşırı hassas olmamak lazım belki ama fark ediyor diyen de laf olsun diye demiyordur o da ayrı konu

Hocam peki sizin yaptığınız tercih gibi logitech g pro x2 tercih etsek?

Hocam peki sizin yaptığınız tercih gibi logitech g pro x2 tercih etsek?
Gözü kapalı al derim üstat. Günün sonu tercih meselesi, mesela sesi az diyen falan var. Bence oyun üzere kurulu bi seçenek arıyorsan kesinlike tercihin logitech den yana olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…