GravediggerDemon
Decapat
Daha fazla
@mustaphamond
değişik bi yöntem birdaha karşılaşırsam denerim, benim yöntemimde oldu ama ve evet 6-8 bin tl kulaklığa para veriyoruz ve kronik sorunlarla karşılaşıyoruz lâkin bunu almadan önce logitech,razer markalara baktım benzer segmentteki onlarında kronikleri var genellikle, hiç kroniği olmasa bile bu hs80 max de ki gibi tercih edeceğim özellikler yoktu, mecbur teknoloji gelişene kadar bununla idare edeceğiz umarım gelecek modellerde bu yazılım sorunları azalır ve verdiğimiz paraya değerDeğerli yorumun için teşekkür ederim. Ben de aldığım sitenin altındaki yorumlarda bir çözüm gördüm hiç inancım yoktu ve onu denedim çalıştı. Şimdi şu şekilde kulaklığı açıyorum ve USB'sini bilgisayara takıyorum kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyor USB üzerinde ve ben kulaklığın arkasındaki açma kapatma tuşuna 5-6 kez bas çek yapıyorum hızlıca. Dikkat Bluetooth tuşuna değil açma kapama tuşuna bas çek yapıyorum. Bir de bazen mikrofonun kırmızı ışıkta yani kapalı durumda kalma olayı oluyor. Onda da iCUE uygulamasını yönetici olarak çalıştırıyorum ve mikrofonu yukarı aşağı yaparak açıyorum. Açıkçası 170$ verdiğim (6-8 bin TL) verdiğim bir kulaklıkta uğraşmam başta üzüyordu sonra alıştım. Not 6 aydır kullanıyorum bahsettiğim sorunlar haricinde gerçekten çok iyi bir ürün.