Corsair HS80 Max Wireless

Hocam bazıları kulaklığın küçük olduğundan bahsetmişti gerçekten öyle küçük bir kulaklık mı?

Hocam ben de bu kulaklığı aldım. Müzik ve FPS için ayrı ayrı bildiğin EQ ayarı var mı? iCUE uygulamasını kaldırıp Dolby kullanmamı mı tavsiye edersin?

Hortlatıcam konuyu ama 6.492, 00₺ peşin fiyatına indirime girse almayı düşünüyorum ama 1 kere düştü memnun musunuz halen üründen.

Hocam ben de bu kulaklığı aldım. Müzik ve FPS için ayrı ayrı bildiğin EQ ayarı var mı? iCUE uygulamasını kaldırıp Dolby kullanmamı mı tavsiye edersin?

Ben uygulamayı kaldırdım bir daha yüklemedim herhangi bir Dolby de kullanmıyorum.

Hortlatıcam konuyu ama 6.492, 00₺ peşin fiyatına indirime girse almayı düşünüyorum ama 1 kere düştü memnun musunuz halen üründen.

Yani gayet memnunum memnun olmadığım tek yanı uygulama onun dışında günde ortalama 8 saat kullanıyorum kulaklığı herhangi bir sorun yaşamadım.

Selamlar bende yeni aldım fakat kulağımdayken sol pede bastırınca hışırtı benzeri bir ses geliyor. Onun dışında en ufak bir problem yok. Sizde de oluyor mu bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…