Corsair HS80 Max Wireless

Selamlar bende yeni aldım fakat kulağımdayken sol pede bastırınca hışırtı benzeri bir ses geliyor. Onun dışında en ufak bir problem yok. Sizde de oluyor mu bu?

Bende böyle bir sorun yok kulaklıkta sıkıntı var değişim taleb et.

Hocam tamam anlıyorum lakin şu an sorunun ne olduğunu bile anlamadım. Süngerden mi geliyor veya başka bir şey mi?

Zamanla anlarsın sorun teşkil etmiyorsa kulan en kötü sıkıntı çıkarsa ileride garanti yollarsın.

Az önce elime bir parça düştü ufak bir şey bir baktım ürünün bu kısmında sorun var ne zaman kırıldı ne oldu hiçbir fikrim yok bu kulaklık herhangi bir darbede görmedi anlamadım.

Hocam memnun musun uzun süre olmuş konuyu açalı ama beyaz modeli ile BlackShark V2 Pro arasında kaldım. E son attığın görselde darbe olmamasına rağmen parçası kırılmış ama ben bu ile BlackShark V2 Pro arasında kaldım. Bunun mikrofonu blacksharka göre daha kötü diyorlar ama senin tecrübe ve kullanımına göre önerir misin?

Bende en az 1 yıldır kullanıyorum ses seviyesi kalitesi malzeme kalitesi mikrofon kalitesi gayet iyi ama beni rahatsız eden tek şey kulaklık biraz ağır hele ilk taktığım zamanlar bayağı rahatsız etmişti ama sonra alıştım genel olarak güzel kulaklık.

Hocam birkaç inceleme gördüm 4 ay kullanıp mikrofonundan hiç memnun olmayan olmuş genel olarak boğuk sesi var diyenler var kulaklığın parçası darbe olmadan kırıldı diyenler var BlackShark'ı da çok övüyorlar onunda kroniği var ama mikrofon kalitesi olarak razerinki daha cam gibi net geliyor bilemiyorum cok kararsız kaldım arasında 1.5k fiyat farkı var ve sadece ses olarak az daha kaliteli diyorlar HS80 Max için.

Bir de hocam mikrofonun çıkarılması + bir şey benim açımdan Corsair'de o paraya rağmen öyle bir özellik yok Razer da çıkıyor yemek yerken PC basında dizi izlerken çıkarmak vs. + özellik benim açımdan kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…