Corsair HS80 Max Wireless

Knk dışarıda kullanmıcaksan çıkarmaya gerek yok yukarı kaldırdığında gözüne batmıyor veya engel olmuyor mikrofonda kapanıyor

Evet çok konforlu diyorlar ama o kadar konforlu olduğunu düşünmüyorum belki sizin gibi alışırım üstteki şey baskı yapıyor belki benim kafa yapımdandır ama aşırı rahatsız etmiyor, asıl söyliyeceklerim Knk mikrofonu çok kötü ya hani o kadar övüldü aldım ilk başta BİM’den mi aldın dediler kapa aç yazılımı kapat aç derken biraz daha düzeldi fakat hala olması gereken gibi değil, 1k liralık rampage kulaklığımın mikrofonu daha iyi diyorlar. Nasıl çözüm bulucam bilmiyorum. Yardımcı olursan veya kapatmam açmam gereken Windows ayarı falan mı var? Ayrıca Eq ayarlarını paylaşırsan çok memnun olurum Valorant için gerek.onun dışında pil yüzdesini göremiyorum low da duruyor ama ne zaman kapanıcak belli değil nasıl açacağım? Çekim gücü muazzam geldi Heryerden çekiyor, şarj konusunda da çok başaralı 2,3gündür aktif kullanıyorum aldığımdan beri hiç şarj etmedim.

Son düzenleme:

Tercihimi BlackShark V2 Pro'dan yana yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…