Corsair HS80 mikrofonu Discord sesli sohbette hassas davranıyor

thecroniq

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 2 gün önce Corsair HS80 kablolu kulaklık satın aldım. Kulaklıktan memnunum fakat Discord'dayken mikrofon açıkken odamdaki bütün insan seslerini alıyor. Başka odadan kardeşim konuşuyor onun sesini alıyor bu da rahatsızlık veriyor arkadaşlarıma. Daha önce bu kulaklığın mikrofonunda böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu yoksa kulaklığın mikrofonu direkt böyle mi? Discord'da gürültü azaltma özelliği etkin bu arada yine de gidiyor sesler.

HS50 Pro kullanıyorum ve mikrofon öyle hassas ki oynadığım oyunun sesini bile Discord üzerinden iletiyordu. Gerçi problem Discord ile alakalı da olabilir, başka bir uygulamada aynısını yaşamadım.

Ama HS80 Discord'da sertifikalı olarak gözüküyor yani Discord ile alakalı değildir bence.

HS50 Pro kullanıyorum ve mikrofon öyle hassas ki oynadığım oyunun sesini bile Discord üzerinden iletiyordu. Gerçi problem Discord ile alakalı da olabilir, başka bir uygulamada aynısını yaşamadım.
Bende HS50 Pro kullanıyorum, realtek üzerinden bir kaç ayar yapmıştım ve ses benden başkasını algılamıyor. Birazdan anakarta bağlı HS50 Pro stereo sonuçta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı