Elektronik Corsair HS80 RGB Wireless 4956TL

bobbyvl

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Cloud 2 Wireless'tan geçilir mi?

Benim asıl alma amacım Wireless kulaklığa geçmekti hocam. Mikrofonu çok iyi bir ürün. Cloud 2 hiç kullanmadım ama kalitesiz alt seviye bir kulaklık olduğunu düşünmüyorum. Çok eskidiyse yeni kulaklık almak istiyorsanız alabilirsiniz tabii. Ben olsam eskimediyse geçmezdim.

Dün 6000TL'ye sipariş vermiştim başka bir siteden. Hemen iade edip bunu sipariş ettim, ilgilenen arkadaşlar bir baksın. 1000TL kadar ucuz diğer tüm sitelerden.
Corsair kulaklıkların ses kaliteleri ve malzeme kalitesi ne kadar iyiyse ergonomileri o kadar kötü. Tuğla taşıyormuşsun gibi hissettiriyorlar. Eski setupum Corsair'di. Garantisi çok iyi, "Ekipman" konusunda beğenmiyorum.

Gelince özellikle ergonomi olarak düşüncelerinizi merak ediyorum, bir inceleme yapıp etiketlerseniz sevinirim.

Corsair kulaklıkların ses kaliteleri ve malzeme kalitesi ne kadar iyiyse ergonomileri o kadar kötü. Tuğla taşıyormuşsun gibi hissettiriyorlar. Eski setupum Corsair'di. Garantisi çok iyi, "ekipman" konusunda beğenmiyorum.

Arkadaşımda kablolusu var. Haklı olabilirsiniz ama kişiden kişiye değişeceği için beni rahatsız eden bir şey olmadı. Büyük kafalılarda sorun yarattığını biliyorum birkaç arkadaş yazmıştı hocam.

Tabii gelince etiketlerim hocam.

Arkadaşımda kablolusu var. Haklı olabilirsiniz ama kişiden kişiye değişeceği için beni rahatsız eden bir şey olmadı. Büyük kafalılarda sorun yarattığını biliyorum birkaç arkadaş yazmıştı hocam.

Tabii gelince etiketlerim hocam.
Evet büyük kafalılara olmayacak bir ürün. Zaten küçük / orta kafalı olmama rağmen son boyutta kullanıyorum. Kulaklık her konu da mükemmel. Ama almışken Wirelles alınmalı. Kabloluya bulaşılmamalı. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.

Evet büyük kafalılara olmayacak bir ürün. Zaten küçük / orta kafalı olmama rağmen son boyutta kullanıyorum. Kulaklık her konu da mükemmel. Ama almışken Wireless alınmalı. Kabloluya bulaşılmamalı. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.

Kablolusunu sadece kafama nasıl olacak diye denemiştim hocam. Zaten kulaklık değiştirme amacım Wireless olması. Şimdilik aklımda bir şey yok, olursa etiketleyip sorarım hocam. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı