İnceleme Corsair HS80 RGB Wireless Premium

@AllyFeedon hocam merhaba HS80 Max modelini alacağım da bana Dolby programını nasıl kuruyoruz nasıl ayarları yapıyoruz yardımcı olur musunuz?

Hocam bende aktif kullanıyorum. HS80 her yönüyle çok iyi. Konforu sadece biraz eksi yönü. Ama çok rahatsızda değil. En büyük kötü yanı batarya süresi. Maksimum 10 saat görüyor belki o kadar bile değil. Corsair global müşteri hizmetleri 2 sene öncesine kadar çok iyiydi. Türkiye'deki servisi iyi değil. Globale kulaklık pedim ve klavye bilek desteğin eskidi diye ticket attım adamlar kulaklık pedi ve bilek desteği gönderdi yurt dışından 2 sene önce. Sonra bu kargo gümrük mevzusu yüzünden Türkiye de global desteği kestiler diye duydum ama doğruluğundan emin değilim.

Ben 3 yıldır kullanıyorum böyle bir sorun yaşamadım şahsen.

@AllyFeedon hocam merhaba HS80 Max modelini alacağım da bana Dolby programını nasıl kuruyoruz nasıl ayarları yapıyoruz yardımcı olur musunuz?
Hocam dolby indirip kulaklığı bilgisayara bağladığınızda dolby otomatik algılıyor kulaklığı oradan ayarları yapabilirsiniz. Hazır ayarlar var tatmin eder. Windows ses ayarlarında bir ayar var onuda dolby seçmeniz gerekiyor.

Hocam Dolby'i aktif edince Windows ses ayarlarında Dolby kendisi aktif oluyor diye gördüm ekstra bir şey yapmama gerek var mı?

Hocam Dolby'i aktif edince Windows ses ayarlarında Dolby kendisi aktif oluyor diye gördüm ekstra bir şey yapmama gerek var mı?

Yok hocam ilk kurulumda kendi hallediyor her şeyi. Ama arada karşılaşıyorum ben kendi kendine ses ayarı değişiyor ve Dolby kulaklığı görmüyor açamıyorsun Dolby ayarlarını. O zaman ses ayarını Windows ses ayarlarından Dolby'e geçirmen lazım. Kendi kendine değişiyor arada.

Hocam konuyu tekrar aydınlatıyorum HS80 Wireless ile G733 arasında kaldım. İkisi de aynı fiyatta sizce hangisi daha iyi olur.

HS80 Max al ben G733 aldım rezil pişman oldum.

Max'ın fiyatı şu anda acayip yüksek hocam Wireless modeli alacak gibiyim G733'ten neden pişman oldunuz peki merak etmekteyim?

Max'ın fiyatı şu anda acayip yüksek hocam Wireless modeli alacak gibiyim G733'ten neden pişman oldunuz peki merak etmekteyim?

Yanlış anlaşılmasın ben genelikle ikinci el almadan tarafım çok aşırı ütopik bir yıpranma olmaz ise ben ikinci el tercih ederim 2 ci elden bu cihazı ben 4 k gibi uygun bir fiyata yakaladım faturası falan kutu her şey mevcuttu. Gelelim asıl soruya neden G733 pişman etti? Çevremde mikrofon kalitesinden dolayı zorbalanmadığım tek bir insan bile kalmadı buna mı bu kadar para verdin bu ne mikrofon gibi cidden sıkıntılı eleştirilerle karşı karşıya kaldım ki zaten bu G733 kullanan çokca insan bundan şikayetçi oturup düzgün bir EQ ayarı bulman lazım ki o bile bazen çözüm olmuyor+ olarak şarjı çok hızlı bitiyordu bana göre. HS 80 Max cidden mikrofon konusunda bambaşka düzeyde Dolby Atmos zaten lisanslı bu kulaklıklara entegre arayüz programı cidden güzel. Bilemiyorum ikisini de kullandım 1 ay süreyle ben HS80 Max'dan memnunum bu forumda bana önermişlerdi bu kulaklığı zaten açtığım konu vardı Allah o üyeden razı olsun cidden iyi ki almışım ben memnunum. @Teacher80 bu arkadaş bana önerdi sağ olsun varolsun.

Logitech ekipmanlarda aşırı pahalı ülkemizde malesef. Şöyle bir genelleme yapayım:
Fiyatı birbirine yakın ürünlerden birinin markası logitech ise kesinlikle diğer ürünlerden bir alt segment ürün alıyorsunuzdur. Üç aşağı beş yukarı vaziyet bu. Son zamanlarda Razer ürünlerde de segmenti rakiplerinden pahalıya satılması durumu var, özellikle klavye ve farede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…