İnceleme Corsair HS80 RGB Wireless Premium

Ben tekrardan önerin için teşekkür ediyorum kulaklığımdan memnunum aşırı keyifli.

Hocam 2. elde Max bulamadığım için aradığım şartlarda Wireless modelini aldım ama çok memnunum gerçekten daha önce steelserirs Nova Pro Kraken V3 ROG Delta s animate gibi birçok kulaklık kullandım daha bunun kadar temiz mikrofonlu ve konforlu bir kulaklığa rastlamadım.

Hocam şarjı ortalama 13 saat gidiyor diyorlar, sizde nasıl durum? Bir de kablolu kullanırken şarj edilebiliyormuş, ne kadar sürede şarj oluyor?

Hocam şarjı ortalama 13 saat gidiyor diyorlar, sizde nasıl durum? Bir de kablolu kullanırken şarj edilebiliyormuş, ne kadar sürede şarj oluyor?

Hocam kabloluda kullanırken şarjı çok geç doluyor ben 6 7 saat tutuyorum kablolu kullanımda eğer adaptörle bağlarsanız 3 4 saate kadar iniyor ek olarak ben denediğimde 18-19 saat civarı bir kullanım sundu tabii ben RGB'leri kapatıp ek olarak bazen açık unuttum kulaklığı.

Merhaba bende geç gördüm yanıtı bende de arkadaşın bahsettiği üzere 17 19 saat arası kullanıyorum RGB'ler kapalı halde PC'den USB kendi şarj aletiyle 3-4 saatte şarj oluyor sıfırdan 100. Telefonun şarj aletiyle şarj etmenizi kesinlikle önermiyorum cihazınıza zarar verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…