İnceleme Corsair HS80 RGB Wireless Premium

Son düzenleme:
Bugün dönerim dün müsait olamadım.

Ekledim.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun, sizce fiyatını hak ediyor mu?

Hayırlı olsun, sizce fiyatını hak ediyor mu?
Benim aldığım fiyata fazlasıyla hak ediyor.
Lakin şu an Akakçe'den bakıyorum da 3600 lira çok fazla bence. Aynı şey diğer model olan Virtuoso için de geçerli. Virtuoso dediğin kulaklık maksimum 1-2 sene önce 1600 civarında falandı.
Şu an bir şey almak için çok düşünmemek lazım. HS80 almak istiyorsanız sınırınız bence 3000'i geçmemeli ki böyle ekonomiye diyecek söz yok. Bu kulaklık 1300 lira ile çıkış yaptı .

Merhabalar.
Kulaklığı alalı yaklaşık 4 ay gibi bir süre olmuştur. Bu süre zarfında baya keyifli zamanlar geçirdim, müzik dinledim, oyunlar oynadım ve filmler seyrettim.
Rust, CS:GO, PUBG, R6 SX oyunlarını ve bilmum oynadım.

Her oyunda mükemmel bir performans çıkarıyor. Rust'ta mesela iki mahalle aşağıdaki base'in içinde adamların ne yaptığını kestirebiliyorum. Keza aynı şekilde PUBG'de efsane şekilde ses tayin edebiliyorum. CS:GO'da ise yine yıkılıyor.
AMA, Rainbow 6'da bu kulaklık işlemiyor. İncelemesini yaptığım Razer Barracuda X gibi bu kulaklıkta Rainbow'da pek iyi değil.
Steel Series Sonar, Razer THX ve EQ APO denedim. EQ APO'da stereo modunda mükemmel bir şekilde Rainbow'da çalıştı ama ben EQ APO'ya alışamadım.

Bunların haricinde deneyimim çok çok güzel gidiyor. Bu kulaklığı alacaksanız bir adet USB girişli stand almanız lazım. Birinci sebebi pedlerin toz çekmesi. İkinci sebebi ise dongle için uzatma dock çıkmıyor.

Sorularınız var ise yanıtlayabilirim. Eğer Rainbow 6 oynuyorsanız ve özel bir EQ ayarınız var ise paylaşırsanız sevinirim.

Güncelleme yapayım.
Rainbow 6 için sorunun çözümünü buldum.

Dynamic Range olan yeri Hi-Fi'den Night Mode aldım. Artık daha keskin bir şekilde ses tayin edebiliyorum. Görsel alıntıdır hepsi benim ayarım değil.

Son düzenleme:
Hocam ebuydan ikinci el olarak bir kişiden mi aldınız? Güvenilir mi ve vergi vs. Sorun oluyor mu bilgilendirir misiniz?

Hocam ebuydan ikinci el olarak bir kişiden mi aldınız? Güvenilir mi ve vergi vs. Sorun oluyor mu bilgilendirir misiniz?
Merhabalar hocam. Geç gördüm kusura bakmayın.
Kulaklığı eBay'den 2. el olarak bir hanım ablamızdan aldım. Pek fazla kullanılmamış kulaklık resmen plastik kokuyordu. Vergi ve kargo biraz canımı sıkmadı değil ama kargo biraz sorun (fiyat olarak, onun haricinde DHL iyi) idi. Ayrıca kulaklık kablosuz olduğu için %30 ÖTV alındı. Yani %20 vergi + %30 ÖTV = %50 vergi. Bu da 498,59TL.

Size 1500 TL civarına mı geldi hocam o zamna kulaklık?

Bir de güven işini nasıl hallettiniz hocam?

Size 1500 TL civarına mı geldi hocam o zamna kulaklık?
Kulaklık: 987TL
Kargo: 600TL (Lanet kargo firması yüzünden, normalde 380 lira falandı).
Vergi: 498TL
Bu.
Bir de güven işini nasıl hallettiniz hocam?
Valla inanın bilmiyorum. Satın al tuşuna tıkladım sadece. Bir daha olsa bir daha alırım. Hatta beyaz versiyonunu almaya çalışırım . YTD.

Bu arada HS65 Wireless duyuruldu. Yeni kulaklık Türkiye'e geldiği zaman belki HS80 stoğu yenilenir. Ben biraz ucuza gelsin diye böyle yaptım ama keşke iTopya'dan alsaydım. iTopya'yı kontrol edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…