İnceleme Corsair HS80 RGB Wireless Premium

Ebuy dan biraz bkaındım da hocam maşallah herkes çok pahallı satıyor siz nasıl o fiyatlara buldunuz ya... Steelseries Arctis pro aradım 300 dolarlarda hep.

Ebuy dan biraz bkaındım da hocam maşallah herkes çok pahallı satıyor siz nasıl o fiyatlara buldunuz ya... Steelseries Arctis pro aradım 300 dolarlarda hep.
Arctis Pro ben de bakınmıştım ama kronik sorunlu kulaklık. Steel Series hiç bulaşmayacağım bir markadır yapı kalitesi berbat. Ben her gün açık attırmaya göz attım son anda biri katıldı aslında kaybettim ama verdiğim teklif kabul olmuş.

Hocam konu ve inceleme mükemmel olmuş. Bende bir tanıdık aracılığı ile Hollanda'dan 140 euro= 2900 TL civarı gibi bir fiyata aldım. Türkiye'de stok yok. Olan stoklarda 5-6k fiyat aralığında satılmakta. Stoklara girince 3500TL'den ucuza piyasaya çıkmayacağını düşünmekteyim. 3500 TL bile iyimser bir rakam bence. Sorum şu ürünün yeni gelen pedleri ilk üzerinde gelenlerle aynımı daha dayanıklı mı?

Aynı. Hiç bir fark yok. Kendinize güzel bir kulaklık standı alırsanız pedler size sorun çıkarmaz.

Bu arada çok teşekkürler.

2900 TL nasıl fiyat sizce hocam inşallah piyasaya tedarik edilince bu fiyatlara gelmez. Boş yere yurt dışından almış olmasak

2900 TL nasıl fiyat sizce hocam inşallah piyasaya tedarik edilince bu fiyatlara gelmez. Boş yere yurt dışından almış olmasak
Bence normal ya. Dolar çok uçtu artık geçtik bence oraları . Hayırlı olsun bu arada çok güzel kulaklık ben baya memnunum. Her oyunda fena çalışıyor, müzikte üzmüyor, filmde üzmüyor. Her türlü gideri var.

Çok sağ olun hocam. Zaten şu an ben aktif olarak Corsair Void Pro USB kullanıyorum beni 4 yıldır çok memnun eden bir marka. Ürünün garantisi bittikten sonra bile desteğe başvurduğumda yurt dışından yeni kulakpedi ve klavyeme bilek desteği yolladılar. Ürünler 3 günde kapıma geldi. HS 80 de tek korkum kulak pedi sürekli sürekli sizinki gibi açılırsa diye korkuyordum. Yenisini yollasalar bile can sıkıcı bir durum sürekli uğraşmak.

Yok hocam kulak pedlerini tozsuz bir ortamda tutarsanız ve ıslatmazsanız hiç bir şey olmaz. Kendi yastığımdan daha rahat. Void'i deneyimleme fırsatı bulmuştum arkadaşım vasıtası ile o da çok iyi bir kulaklık bence ama biraz sorunları var. HS80 fena ürün.

Güzel üründe hocam dip ses sorunu var, cızırtı oluyor arada USB tak çıkar öyle geçiyor hem mikrofondaki hem kulaklıktaki cızırtı, her ne kadar gözüm gibi baksamda 4 yıl sonra kulaklık kablosu kulaklığın dibinden hafif çatlayıp açıldı. Kablolu kulaklık pişmanlık ne kadar kaliteli olursa olsun. İnternette gördüğüm en detaylı her konuda bilgi veren ve insanda soru işareti bırakmayan inceleme sizinki olmuş. Şu nasıl böyle olursa nasıl olur gibisinden gram soru işareti kalmamış. Tekrardan helal olsun tebrik ederim.

Hocam bir şey soracağım pedlerin ve kafa bandının temizliğini nasıl yapıyorsunuz bende de var şu an ama uzun süreli kullanımdan sonra bayağı pislendi nasıl temizleyebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…