İnceleme Corsair HS80 RGB Wireless Premium

Hocam bir şey soracağım pedlerin ve kafa bandının temizliğini nasıl yapıyorsunuz bende de var şu an ama uzun süreli kullanımdan sonra bayağı pislendi nasıl temizleyebilirim?
Küçük bir kaba pedin büyüklüğünü geçmeyecek şekilde su doldurun. O su ile kulağınıza değen kısmı yıkayın. Tozları ise diş fırçası ile alıyorum.

Normal tozları ise ya silkeliyorum ya da diş fırçası ile.

HS80 Kulak yastığı (ucuz)

HS80 Kulak yastığı

Benimki biraz hastalık işi bana aldanmayın pek fazla . Ama bunlar çözüyor.

Rica ederim hocam. İncelemelerde; ''bunu kim niye merak etsin?'' diye sorduğum sorulara daha çok yer vermeye çalışıyorum. Çünkü genellikle insanlar ürünü deneyimleme fırsatı bulamıyor. Media marketlerde deneyimleme fırsatı bile olmuyor bazen.

Bu arada ped üreticisilerine HS80 için yastık üretecek misiniz diye sordum.

Bir diğeri ise Misodiko;

Bunlar bence iyi firmalar ama şu anlık bir şey yok.

Son düzenleme:
Hocam ürün çok güzel de fiyatı çok artmış ya, ilk çıktığında galiba 1.5-2K'lık bir fiyatı vardı şu an bir satıcı 3K'ya satıyor ancak hiç güvenilir gelmedi kendisi, diğerinde ise fiyat 5-6'ya çıkıyor.

Link atar mısınız? 3K olanın.

O Hepsiburada'daki ürün ise ürünün görseli HS80 kablolu USB modeli, başlıkta Wireless yazıyor fakat fiyatı kablolu USB model fiyatında bana şaibeli geldi.

Link atar mısınız? 3K olanın.

Amazon'da beyaz modeli yine bu fiyattaydı.

Amazon us hocam 3900 TL. Garantilik mevzu olursa sanırım tekrar amazona yolluyorsun onlar Corsair'e falan derken ben 1000 TL ucuza Hollanda'dan almayı mantıklı buldum tanıdık vasıtasıyla. Zaten Corsair uluslararası garanti sunmakta birşey olursa kendim yollarım yada onlar zaten yedek parçayı ücretsiz yolluyor. Tr içerisinde 3200 tl bana şüpheli geldi. Ama belli olmaz tabiki.

Amazon Almanya satıyordu US olmuş demek ki. Tekrardan hayırlı olsun size hocam.

hocam su ile temasa geçince pedler kötü olmuyor mu siz öyle demiştiniz sanki
pedleri çıkarıp yıkayayım mı

Hocam su ile temasa geçince pedler kötü olmuyor mu siz öyle demiştiniz sanki.
Pedleri çıkarıp yıkayayım mı?

Hocam pedlerin arka tarafı plastik parçaya yapıştırıldığı için komple yıkaman sıkıntılı. Islak bezle ya da ıslak mendille kulağına değen kısmı silebilirsin bence. İçi sünger olduğunda biraz fazla suya temas edersa fazla su emip yapışkana sıkıntı verebilir.

hocam su ile temasa geçince pedler kötü olmuyor mu siz öyle demiştiniz sanki
pedleri çıkarıp yıkayayım mı
Hayır öyle değil. Yarın fotoğraflı şekilde anlatırım.

@TouchMyFlow
Selam!
HS80'i sormuşsunuz ancak o konuyu meşgul etmek istemedim direk buradan yazıyorum.

Kulaklık çok iyi.
Kaç ay olduğunu pek hatırlamıyorum 6 ayı bayağı geçmiştir belki.

O zamandan bu zamana kadar ne bir dip ses ne farklı bir sorun oluştu. Oluşsa bile restart attığınız zaman en ufak sorun hemen düzeliyor zaten.

Dolby zaten başlı başına mükemmel bir olay. iCUE üzerinden konfigürasyon, Dolby üzerinden ses olaylarını kontrol edebilirsiniz.
Ancak şu an Türkiye'de bu kulaklık pek bulunmuyor. Arkadaşım için bakıyoruz benim aldığım zamandan bu yana çok büyük stok sorunları çekiyor.
Bunun sebebini bilmiyorum .

Penta teknoloji (Corsair Türkiye dis.) ve Corsair ile iletişime geçtim ancak olumlu yanıt alamadım. :/.

Bu arada ses seviyesi çok yüksek. %50 ile %55 arası kullanıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…