İnceleme Corsair HS80 RGB Wireless Premium

Teşekkürler inceleme için. Bu zamana kadar çeşit çeşit kulaklık denedim fakat çoğu hüsran. Logitech G935 kullanmıştım zamanında ses seviyesi olarak mükemmeldi. Ama kafa bandı çıkıyordu çünkü yapıştırıcısı çok dandikti. Bir gıcırtı sesi çıkarıyordu hele kulaklıkları oynatırken limon sıkarak düzeltmiştim. Ağırlığı zaten yarım saat kafanda kalsa boynun kopacak gibi oluyordu. SteelSeries Siberia 800'e geçmiştim daha sonra. Ses seviyesi vasatın da ötesiydi. Logitech ile kıyaslarsam %25 seviyesine eşitti. Corsair Void Elite Wireless denedim. Şekli sebebiyle kulakları çok acıtıyordu. Dip ses problemi ve mikrofonu da çok kötüydü. Razer Kraken serisi denemiştim. Kulakları kanatacak seviyede ağrıtıyordu. En son Logitech G PRO X denedim. Ses seviyesi yerlerdeydi yine. Onun dışında her şeyi güzeldi. Bu sebeple markaların hiçbirine güvenim kalmadı fakat Corsair'in mikrofon kalitesini ve şeklini de değiştirdiklerini görünce en sıcak bu modele bakıyorum. Fakat bu modelin de saçma bir şekilde stok sıkıntısı var. Satanlar da 6000-8000 TL bandında. Yakın bir zamanda PS5 almayı düşünüyorum. Oradaki performansı da iyi olur mu? Bu modeli nasıl uygun fiyata bulabilirim sizce?

Uygun fiyata bulmak için ben de çalışıyorum ancak çok büyük stok sorunu var. Oyunlarda gayet iyi. Rainbow 6 gibi bir oyunda düzgün EQ ayarı ve gerekli ayarlar ile çok iyi ses kasabiliyorum. Ses karmaşası olan oyunlarda bile iyi.

Rahatlık konusunda bilemiyorum her kafa yapısı farklı ancak çok rahat.

Son olarak, 5000TL vermeyin. (YTD).

Son düzenleme:
@AllyFeedon Merhaba hocam, Haziran ayında 2. elden bu kulaklığı alıp 1 ay kullandım sorunu yoktu. Dün sabah baya kesilme yaptı ve akşama doğru düzeldi. Servise yollamayı düşünüyorum ama 2. elde garanti yazınızı okudum, ne yapmam gerekiyor?

Ürünü 2. el aldıysanız garanti bakımından problem yaşayabilirsiniz. Ayrıca Corsair şu an global desteği geçici süreliğine kesti diye biliyorum. Bu kopmalar genellikle sizin bilgisayar ortamınıza bağlı olabiliyor.

1 ay boyunca böyle çok arada nadir kesintiler oldu o benim için problem değildi lakin dün sabah müzik dinlerken 10-15 saniyede bir kesinti olduğu için tedirgin oldum. Dün akşam ve şuan bir problem yok ama olmayacağının garantisi de yok endişeliyim. Ürün itopya faturalı, itopyayı arasam servise gönderemezler mi?

Stok durumunu ve bekleme durumunuzu bilemem. Mesela ben kafamı modem hizasına yaklaştırdığım zaman anlık kesintiler oluyor. Pek takmıyorum.

@AllyFeedon hocam bir şey soracaktım. Bende yeni HS80 aldım da Dolby'de eğer hazır EQ ayarı kullanmıyorsan EQ ayarlarını söyleyebilir misin ya da tavsiye ettiğin bir EQ ayarı var mı? Yardımcı olabilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz kişiden kişiye değişir. Ben çok aşırı derecede saçma bir EQ ayarı kullanıyorum. EQ'dan anlayan kişi bana "sen ne yapıyorsun yahu" diyebilir ama bu şekilde şarkılarım kulağıma daha hoş geliyor.

Merhaba, konuyu hortlatmaya geldim. Hs80 kablolu modelini itopya üzerinden 2600tl gibi bir fiyata almak isterken karşıma çıkan bu forum bana oldukça yardımcı oldu. Teşekkürler forumseverler!
Bu arada 2600tl uygun bir fiyat mı?

Ben 2400e Wireless almıştım İtopya'dan garantide pek yardımcı olmuyorlar dikkat etmen lazım artık cünkü Corsair'ede ulaşamiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…