İnceleme Corsair HS80 RGB Wireless Premium

Ben 2400e Wireless almıştım İtopya'dan garantide pek yardımcı olmuyorlar dikkat etmen lazım artık cünkü Corsair'ede ulaşamiyorsun.
Corsair tarafına neden ulaşamıyoruz ve 2400 2 sene önceki fiyatı değil mi

Hocam merhaba garanti ve servisi için
-Bunun yanında onaylı bir Corsair satıcısından ürünü almanız lazım.
Cümlesini kurmuşsunuz onaylı olup olmadığını nasıl bilicez bir de orijinal fatura olup olmadığını nasıl anlayacağız.

Aldığınız mağazaya bağlı. Ayrıca 2. el ürünlere teknik destek verilmiyor diye hatırlıyorum. Ayrıca, yanlış hatırlamıyorsam Corsair artık teknik destek sağlamıyor en azından bizim ülkemiz için.

Bu siteden alsam herhangi bir sıkıntı olur mu?
Güvenilir mi ve sizce Razer BlackShark V2 Pro mu yoksa bu kulaklık mi? Bu ikisi arasında kararsız kaldım ve HS80 beyaz renkmi güzel yoksa siyah mi fikirlerniniz için şimdiden teşekkürler.

İnceleme için teşekkürler hocam, aslında kararsızdım ama "mikrofon QuadCast ile birebir aynı" demeniz beni cezbetti. Şu an Corsair Void Elite kullanıyorum mikrofon konusunda çok başarısız ve dip sesi falan da cabası. Ancak en nihayetinde ses kalitesi daha önemli ve şu anda da Dolby kullanıyorum ancak HS80 kadar iyi olmayacağını tahmin ediyorum. Sizce Void Elite'den geçilir mi?

@AllyFeedon iyi akşamlar, kulaklığın uzun süre kullanımındaki batarya performansı nasıldı acaba? Bataryanın ömrü hakkındaki yorumlarınız nedir aldıktan 1 sene sonra günde 3 kere şarj etmek istemiyorum.

Değişiklik olmadı. Kronik sorun haricinde bataryalar 1 senede ölmez pek. O sorun HS 70'te vardı.

2 yıl sonradan yazıyorum. Uzun kullanım tecrübeleriniz nasıldı? Kablolu modeliyle arasındaki 1500tl fiyat farkına değer mi ve telefona kablosuz bağlanabiliyor mu?

2 yıl sonradan yazıyorum. Uzun kullanım tecrübeleriniz nasıldı? Kablolu modeliyle arasındaki 1500tl fiyat farkına değer mi ve telefona kablosuz bağlanabiliyor mu?
Uzun kullanım tecrübemde galiba 3 çift yastık değiştirdim. 1500TL fiyat farkına değer ayrıca telefonda kullanamazsınız. Yani, alternatif çözümler lazım ve ben çok seviyorum. Bir daha bozulursa bir daha alacağım aynısından alabilirsem. Sesine çok alıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…