İnceleme Corsair HS80 RGB Wireless Premium

Merhaba hocam. Oncelikle elinize saglik cok guzel bir inceleme olmus. Normal kablolu HS80 deneyimleme sansiniz oldu mu? Eger olduysa pedlerin icindeki suruculeri kapatan o file gibi şey kablolu modelindeki kalinligiyla ayni mi yoksa kablosuzda daha kalin ve rahat mi? HS serisi kulakliklarin cogunu denedim ve hicbirinde rahat edemedim kulagimin dis kikirdagini acittigi icin. Hatta HS65 iade edip V2 Special Edition geçtim. Gerçekten benim için dünyanin en rahat kulakligi oldu her yonden. Wireless'ta da durum böyle mi merak ettim.

Telefonda kullanılamıyor olması üzdü. Kablolu versiyonunu alıp deneyeceğim. Umarım müzik film kısmında da tatmin eder.

Normal kabloluyu deneyimleme şansım olmadı ne yazık ki. İmkanım olsaydı sırf denemek için satın alırdım. Bunun dışında, benim bildiğim tasarımın birebir aynı olması lazım. Yani çok büyük tasarım farklılıkları "bence" yoktur. Arctis 3,5,7 gibi. 1 ve Pro bile neredeyse aynıdır ama kasa farkı var.

HS65 ise çok hoşuma giden tasarımı harika olan bir şeydi ama nasip. İyi ki 80'i almışım ama bayağı iyi. Aldığım zamandan beri galiba 4 defa kafamdan düştü sert şekilde. Bozulmadı, yırtılmadı. Konforu ise sıcak havalarda bile çok iyidir. İstanbul/Kocaeli falan sıcak yani bu son zamanlarda ama rahatlamak için kulaklığı çıkartmak istemedim çünkü belli etmiyor pek kendini.

Telefonda kullanılamıyor olması üzdü. Kablolu versiyonunu alıp deneyeceğim. Umarım müzik film kısmında da tatmin eder.
Kablosuz 80, kablolu kullanılabilir. Yani sırf telefonda denemek için kablolu almayın bence.

Telefon olsaydı olabilirdi ama sadece bilgisayar için kablosuz versiyona 1500TL fazladan beni üzebilir.

HS80 kafa için sıkıntı olur mu? Kafam büyükmü bilmiyorum ama küçük değil. Bir de şarj sıkıntı olur mu bazen 12 saat aralıksız oturduğum oluyor bilgisayarda sıkıntı yaşar mıyım?

Bunu test etmeniz lazım.

Olmaz bence, 16 saat kullanıyorum.

Test edebileceğim hiçbir yerde yok ama siz Barracuda X'de denemiş birisi olarak hangisi daha genis onu deneme şansım olabilir. Bir de kulaklığın ölçülerıni atma şansıniz var mı özellikle üstteki pad kisminin.

Konuda bulunuyor olması lazım. Sürücüler 50mm ve içi çok derin. Kafanıza uymasında bir sorun olacağını zannetmiyorum.

Hocam şu an 6000 TL'ye HS80 Max alınır mı? Cloud 2 kablolu versiyondan geçmeye değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…